Woning verkopen

Waardebepaling

De makelaar komt bij je thuis en neemt alle relevante zaken met betrekking tot de woning door. Er wordt bekeken wat je wensen en mogelijkheden zijn. Wij noemen je de reële opbrengstwaarde en adviseren je over de te hanteren vraagprijs.

 

Geen verrassingen

Alle gemaakte afspraken worden vastgelegd, zodat je nooit voor verrassingen kan komen te staan.

Strategie

In overleg met jou wordt de te volgen strategie bepaald. Wel of geen bord in de tuin? Hoe vaak adverteren en in welke media? Het zijn allemaal vragen die beantwoord worden in een dergelijk gesprek. Alle mogelijke aspecten worden op voorhand met je besproken.


Promotie

Kuub Makelaars maakt foto’s en zorgt voor de promotieteksten voor de verschillende media. Eventuele opties als 360° foto’s, video en hoogtefoto’s worden ook in dit stadium gemaakt. Je krijgt de foto’s en teksten eerst te zien voordat ze worden vrijgegeven.

Adverteren

Er wordt een professionele brochure, flyer en raampresentatie gemaakt en de aanmeldingen op de websites Funda.nl, Huislijn.nl en Kuubmakelaars.nl worden gerealiseerd.

Jij blijft in controle

Advertenties worden alleen met jouw toestemming geplaatst. Alleen advertenties die met joi zijn overlegd worden aan je doorberekend.


Reacties

Elke reactie die binnenkomt bij Kuub Makelaars wordt bewaard en verwerkt. Bezichtigingen worden door de makelaar uitgevoerd. Direct na de bezichtiging wordt je telefonisch of via whatsapp of mail op de hoogte gehouden van de eerste indruk; Wat waren de positieve punten? Komt er een tweede bezichtiging? Je hoort het meteen.

Dossier

Alle handelingen worden opgeslagen in je dossier. Dit dossier kun je 24 uur per dag 7 dagen per week inzien via internet. Bezichtigingen, reacties, onderhandelingen; alles is na te zien. Je kijkt als het ware altijd over onze schouder mee. We hebben niets te verbergen.

Onderhandeling

Als er een kandidaat een bod doet, kun je in onderhandeling treden. Kuub Makelaars adviseert je in de onderhandelingen. De uiteindelijke beslissing ligt bij jou. Het is tenslotte jouw woning. Je kunt rekenen op een goed onderbouwd advies zodat je een goed besluit kunt nemen.


Afhandeling

Als de koop is gesloten zal Kuub Makelaars zorgen voor de juiste juridische afwikkeling. De koopakte wordt opgesteld, er wordt zo snel mogelijk door partijen getekend. De leveringsakte wordt nagekeken en ook de oplevering van de woning wordt door Kuub Makelaars begeleid. Mochten er na oplevering onduidelijkheden zijn kun je natuurlijk ook op ons rekenen.

Wanneer je meer informatie wilt over verkoop of wanneer je wil dat wij contact met je opnemen, dan kun je ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Downloads

9,90 Mb