Waar zitten we?

Kuub Makelaars is op 2 lokaties in Zeeland zichtbaar: in Goes en Zierikzee

Goes

Kuub Makelaars zit op een uitstekende zichtlokatie in een beeldbepalend pand aan de Beukenstraat 6 te Goes. Er komt veel publiek langs. We hebben een zeer grote etalage en jouw pand krijgt de aandacht die het verdient.

Kom gerust eens langs, wij zorgen voor een heerlijk bakje koffie.

 

Zierikzee

Het eerste interactieve makelaarskantoor van Nederland. In Zierikzee zit Kuub Makelaars midden in de winkelstraat met een bescheiden kantoor. Telefonisch de hele dag bereikbaar. De deur is tijdens kantoortijden altijd geopend. Toch kan het zijn dat je geen medewerker treft. Dan is de unieke Kuub Makelaars virtuele assistent aanwezig. Hij helpt je door onze applicatie heen. Door middel van een LED scherm en een tablet kun je interactief bladeren door ons aanbod, brochures en bezichtigingen aanvragen, je inschrijven als woningzoeker, of contact zoeken met onze medewerker op kantoor. Loop gerust eens binnen om het te proberen.

 

Virtueel kantoor

Soms wil je je vragen kwijt in het weekend of buiten kantoortijd. Op www.kuubmakelaars.nl kunt u via de webassistent je vragen stellen. Hij helpt je op weg of kan wellicht meteen jouw vraag beantwoorden. 

 

Openingstijden:

Kantoren Goes en Zierikzee

maandag-vrijdag: van 09.00 tot 17.00 uur

zaterdag:  op afspraak

Virtueel kantoor:

maandag-vrijdag: van 17 tot 23 uur

weekend: van 09 tot 23 uur

 

 

Goes
Beukenstraat 6
4462 TT GOES

T 0113-227788
F 0113-218484
www.kuubmakelaars.nl
goes@kuubmakelaars.nl             

 

Zierikzee
Lange nobelstraat 2a

T 0111-416888
F 0113-218484
www.kuubmakelaars.nl
zierikzee@kuubmakelaars.nl