Wie zijn wij?

Kuub Makelaars is een jong bedrijf met ervaring. We zijn integer, actief en hechten sterk aan de marketingmogelijkheden die nieuwe media ons bieden. Bovendien geloven we in een volwassen markt waar kopers en verkopers weten wat ze willen; daar kan Kuub Makelaars op inspringen door zich flexibel op te stellen tegenover deze marktpartijen.

Kuub Makelaars is een dienstverlenend bedrijf in de zuiverste zin van het woord. De klant geeft ons het vertrouwen van hun meest kostbare bezit en wij doen er alles aan om dat vertrouwen waar te maken.

De medewerkers van Kuub Makelaars hebben veel gevoel voor wonen en mensen. Creativiteit en klantgerichtheid zijn voor hen basisbegrippen. Kuub Makelaars gaat actief op zoek naar de koper van uw huis!

Collin Hoondert

Met ruim 20 jaar ervaring in commerciële dienstverlening, waarvan 15 jaar in het onroerend goed, en een HBO-opleiding communicatie is Collin goed uitgerust om uw woning te kunnen verkopen.

LinkedIn-profiel van Collin Hoondert weergeven  


Maurice Geense

Maurice is van bouwjaar 1982 en mede-eigenaar van Kuub Makelaars Schouwen Duiveland. Hij heeft al ruim 10 jaar ervaring in het vak en heeft Vastgoed en Makelaardij gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Maurice heeft een enorme drive en is een perfectionist pur sang.

 

Marjolein Kloet

Marjolein (bouwjaar 1983) is onze steun en toeverlaat in Zierikzee. Geboren en getogen op het eiland en bovendien zeer accuraat. Ze beheerst de dossiers tot in perfectie. Marjolein doet er alles aan om de perfecte match te maken tussen klant en pand. 

LinkedIn-profiel van Marjolein Kloet weergeven 


Joyce Menheere

11 jaar dienst gedaan als interieuradviseuze gecombineerd met verkoopstyling. Sinds april 2017 goedgekeurd voor versterking van het team bij Kuub Makelaars. Heeft passie voor bouw, kenmerken en detailleringen van woningen. Probeert sterke punten van woningen uit te lichten, mogelijkheden te benadrukken en houdt zich bezig bezig met vernieuwingen. Vastberadenheid schept mogelijkheden.

LinkedIn-profiel van Collin Hoondert weergeven