Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Jan van Brakelstraat Goes

Omschrijving

In de Jan van Brakelstraat heeft de flat plaats gemaakt voor zeer zuinige levensloopbestendige woningen. Praktisch ingedeeld en met badkamer en slaapkamer op de begane grond. Standaard uitgevoerd met een slaapzolder op de eerste verdieping; optioneel te verkrijgen met 12 m2 woonoppervlak extra; 2 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. De woningen zijn voorzien van een warmtepomp (Lucht-Water). Er is geen gasaansluiting aanwezig in de woningen. De badkamer…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

In de Jan van Brakelstraat heeft de flat plaats gemaakt voor zeer zuinige levensloopbestendige woningen. Praktisch ingedeeld en met badkamer en slaapkamer op de begane grond. Standaard uitgevoerd met een slaapzolder op de eerste verdieping; optioneel te verkrijgen met 12 m2 woonoppervlak extra; 2 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping.

De woningen zijn voorzien van een warmtepomp (Lucht-Water). Er is geen gasaansluiting aanwezig in de woningen. De badkamer en het toilet zijn voorzien van sanitair. De keuken kunt u naar eigen inzicht door uw leverancier laten plaatsen. De woningen worden traditioneel gebouwd, met geisoleerde kunststof kozijnen, bezet met HR++ isolatieglas. De dakopbouw is aan de achterzijde afgewerkt met zinklook gevelpanelen. De hele woning is voorzien van vloerverwarming. Het is heerlijk wonen in een comfortabele woning in het geliefde Goes-West!

De indeling is als volgt: Entree, hal,meterkast, trapopgang en ruime bergkast met daarin de aansluiting voor de het witgoed. Toilet en doorgang naar de woonkamer. Doorzonwoonkamer met open keuken. De slaapkamer is achter de keuken. Er is een doorgang naar de badkamer. Deze is voorzien van wastafel en inloopdouche. Het toilet is zowel vanuit de badkamer als vanuit de hal bereikbaar.

Op de eerste verdieping is in de standaardwoning een overloop, een ruime slaapkamer en de technische ruimte waar de mechanische ventilatie en de warmtepomp staat opgesteld.

Op de eerste verdieping is in de optionele uitbouw een overloop, twee slaapkamers, een badkamer met wastafel en douche en een technische ruimte met warmtepomp en mechanische ventilatieunit.

Het is heerlijk wonen in een comfortabele woning in het geliefde Goes-West!

Dit project is in collegiale samenwerking met Makelaardij Westeinde

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Er zijn geen beschikbare bouwnummers

Levensloopbestendig basis

€ 287.000,- t/m € 302.000,-
Bekijk dit project in
Er zijn geen beschikbare bouwnummers

Levensloopbestendig groot

€ 312.000,- t/m € 328.000,-
Bekijk dit project in

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert