Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Kroon op Kortgene Kortgene

Omschrijving

Steeds meer Kortgeners zoeken vernieuwing, comfort en verduurzaming en steeds meer mensen ontdekken Kortgene. Daar komt nu een gouden collectie met 55 vrijstaande woningen, 2^1 kappers, eengezinswoningen, (semi) bungalows en appartementen beschikbaar. Grote, ruime, duurzame woningen met heel veel vrijheid. Woningen die, afhankelijk van het type, nog meer ‘eigen’ te maken zijn door de keuze uit allerlei extra’s. Bijvoorbeeld met een uitbouw aan de achterzijde, de indeling van de zolder,…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Steeds meer Kortgeners zoeken vernieuwing, comfort en verduurzaming en steeds meer mensen ontdekken Kortgene. Daar komt nu een gouden collectie met 55 vrijstaande woningen, 2^1 kappers, eengezinswoningen, (semi) bungalows en appartementen beschikbaar. Grote, ruime, duurzame woningen met heel veel vrijheid. Woningen die, afhankelijk van
het type, nog meer ‘eigen’ te maken zijn door de keuze uit allerlei extra’s. Bijvoorbeeld met een uitbouw aan de achterzijde, de indeling van de zolder, een dakkapel of een extra kamer op de begane grond. Vanzelfsprekend zijn alle woningen duurzaam tot in de meterkast. De huizen kunnen desgewenst volledig gasloos en met een lage EPC waarde wordt de energierekening een verademing. In alle opzichten wordt de Kroon op Kortgene een vorstelijk onderkomen.

De Kroon op Kortgene wordt zo’n heerlijke woonomgeving. Op het stedenbouwkundig plan is goed te zien hoe ruimtelijk alles is ingedeeld. Alle woningen bieden de kenmerken waar Zeeland zo bekend om staat. Rust, ruimte, stilte en heel veel vrijheid. Ook qua ligging en bereikbaarheid is De Kroon op Kortgene heel aangenaam. Het wijkje kent e?e?n hoofdtoegangsweg zodat men de locatie zeker autoluw mag noemen. Het centrum van Kortgene ligt op 5 minuten fietsen. Er is een prima busverbinding naar belangrijke plaatsen in de omgeving. Ook liggen de A-wegen naar Rotterdam, Zierikzee, Goes en Middelburg dichtbij. Dat maakt De Kroon op Kortgene ook een ideale locatie voor forenzen die elders werken maar in hun vrije tijd kiezen voor een leven in landelijkheid.

Er zijn 11 kavels (eventueel met een ontwerp voor een vrijstaande woning), 8 tweekappers, 10 geschakelde levensloopbestendige woningen, 2 vrijstaande (semi) Bungalows en 9 appartementen. Voor de appartementen verwijzen wij u graag naar onze collega's van Schrijver-Versluijs.

De grondgebonden woningen worden u aangeboden door Kuub Makelaars in collegiale samenwerking met Neeskens Makelaars.

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Er zijn geen beschikbare bouwnummers

Eengezinswoningen "Defilé"

€ 210.000,- t/m € 277.500,-
Bekijk dit project in
Er zijn geen beschikbare bouwnummers

Kroon op Kortgene "De Oranjes"

€ 265.000,- t/m € 285.000,-
Bekijk dit project in
Er zijn geen beschikbare bouwnummers

(Semi)Bungalows "Oranje Boven"

€ 212.500,- t/m € 469.500,-
Bekijk dit project in
Er zijn geen beschikbare bouwnummers

Twee-onder-een-kap woningen "Ereloge"

€ 285.000,- t/m € 399.000,-
Bekijk dit project in
Er zijn geen beschikbare bouwnummers

Kavels en vrijstaande woning "Paleis"

€ 96.450,- t/m € 167.500,-
Bekijk dit project in

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert