Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Rittenburg3 Middelburg

Omschrijving

Rittenburg3 Wonen aan de zonzijde van Zeeland! Na Rittenburg 1 en 2 is Rittenburg3 de nieuwste wijk in Middelburg. Je laatste kans om hier te wonen: het is het slotstuk én het koppelstuk. De wijk ligt tussen de Vlissingsche Watergang en de Grevelingenstraat en verbindt de Stromenwijk met de eerdere twee fases van Rittenburg. Wil jij veilig en duurzaam wonen, tussen veel groen en water in het zonnigste deel van…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Rittenburg3

Wonen aan de zonzijde van Zeeland!

Na Rittenburg 1 en 2 is Rittenburg3 de nieuwste wijk in Middelburg. Je laatste kans om hier te wonen: het is het slotstuk én het koppelstuk. De wijk ligt tussen de Vlissingsche Watergang en de Grevelingenstraat en verbindt de Stromenwijk met de eerdere twee fases van Rittenburg. Wil jij veilig en duurzaam wonen, tussen veel groen en water in het zonnigste deel van Zeeland?..

De omgeving: veilig en groen
In Rittenburg3 tref je een wijk met veel ruimte en tegelijkertijd met een besloten karakter, waardoor je er met een veilig gevoel woont. Achtertuinen hebben veel privacy en ook in de buurt kunnen kinderen controleerbaar buiten spelen. ‘s Avonds geven de lichten een warm en veilig gevoel. Vanuit elke zijde is er goed zicht, wat de sociale controle stimuleert. Ook is Rittenburg3 heerlijk groen met veel gras, planten en wandelpaden langs de groene oever. Vanuit de wijk zit je bovendien zo in Park Toorenvliedt en het buitengebied. Met de Vlissingsche watergang woon je lekker dicht bij het water en klimaatvriendelijk: regenwater in het volledige plangebied wordt op een natuurlijke manier bovengronds zichtbaar afgevoerd via de oever.

De woningen: duurzaam en gevarieerd
In Rittenburg3 verschijnen in totaal 102 woningen, verdeeld over 4 deelgebieden. Je kunt kiezen uit tweekappers, rijwoningen, semibungalows en appartementen. Alle woningen in Rittenburg3 zijn volledig gasloos en je kunt zelfs kiezen voor volledig ‘nul-op-de-meter’ (dat inhoudt dat de woning over het jaar heen net zoveel energie verbruikt als er lokaal duurzaam wordt opgewekt). Elke woning is standaard uitgerust met een duurzame bodem-warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatie met een warmteterugwinning-systeem. Energiezuinig, duurzaam én altijd gezonde lucht in huis. Zo kun je met een gerust hart genieten van elk seizoen in Rittenburg3.
Alles dichtbij
•Het prachtige centrum van historische Middelburg
•Op fietsafstand (ca 15 min) van de zee (met Dishoek als gezellige kustplaats)
•Snelwegen (je zit zo op de A58)
•Tal van fietsroutes naar de Zeeuwse Kust of door de Walcherse Polders
•Mooie wandelroutes, o.a. naar het park van Kasteel Ter Hooge en Park Toornvliedt

INTERESSE?

•Schrijf je in via de website en één van de makelaars neemt contact met je op. Bellen met de makelaar kan ook. Ze zijn te bereiken op:

M2 Makelaars op: 088-4424100
Kuub Makelaars op: 0118-234455

•Kijk op https://rittenburg3.nl/woningconfigurator/ voor de actuele status van de woningen
•Kijk voor meer informatie over het project en de woningen op: www.rittenburg3.nl

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert