Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Arendskwartier 's-Heer Arendskerke

Omschrijving

In Arendskwartier komen 33 woningen voor starters, voor gezinnen en voor senioren. Er is keuze uit maar liefst 9 verschillende types: hoek- en middenwoningen, twee- en driekappers, geschakelde en vrijstaande woningen, en in het hart komen gelijkvloerse patiowoningen, in twee types. De nieuwe wijk is speels en natuurlijk opgezet, wat helemaal aansluit bij de sfeer en de straten in de oude dorps- kern. De woningen worden uitgevoerd met uitstekende afwerking…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

In Arendskwartier komen 33 woningen voor starters, voor gezinnen en voor senioren. Er is keuze uit maar liefst 9 verschillende types: hoek- en middenwoningen, twee- en driekappers, geschakelde en vrijstaande woningen, en in het hart komen gelijkvloerse patiowoningen, in twee types. De nieuwe wijk is speels en natuurlijk opgezet, wat helemaal aansluit bij de sfeer en de straten in de oude dorps- kern. De woningen worden uitgevoerd met uitstekende afwerking en topsanitair.

In ’s-Heer Arendskerke is het in alle opzichten heerlijk wonen. Hier kun je je kinderen nog veilig en beschut laten opgroeien. Rustig, dorps, te midden van natuur en met alle noodzakelijke voorzieningen op loopafstand. Arendskwartier ligt naast het kinderdagverblijf in het nieuwe zorgcentrum, met aan de andere kant de openbare basisschool. En ook de sportclub is nooit ver weg.

Zegt de plaatsnaam ‘s-Heer Arendskerke sommige kinderen misschien nog niet zoveel, de naam Klok’uus zegt alles! Wie wil er nu niet wonen naast de leukste speelboerderij van Zeeland...? Klok’uus beschikt over een ruim aanbod aan binnen en buiten spelen voor kleine en grotere kids.

Het kinderdagverblijf van Kibeo maakt samen met de buiten- schoolse opvang en peutergroep deel uit van de brede school in ’s-Heer Arendskerke. Kinderopvang is hier - als je het nodig hebt - goed geregeld. Direct tegen het nieuwe Arendskwartier ligt de openbare basisschool ‘Schengehof’. Een fijne school, waar de kinderen snel vriendjes maken. In de pauze kunnen ze veilig zelf terug naar huis lopen. Lekker, als je kinderen al jong zelfstandig op pad kunnen.

Wie van winkelen houdt, komt naar Goes, want het winkel- aanbod is royaal. De winkelstraten in de binnenstad met het middeleeuwse stratenpatroon herbergen naast de groot- winkelbedrijven ook tal van leuke kleine, authentieke win- keltjes van zelfstandige ondernemers.

Van een show in Theater de Mythe tot een premie?re in de Davinci bioscoop, van bowlen tot een optreden in Podium ’t Beest; het aanbod in Goes om een avondje uit te gaan is enorm en vanuit ’s-Heer Arendskerke fiets je er in 20 minuten naartoe. Gezellig uit eten aan de oude stadshaven of op de Grote Markt? In het grote restaurantaanbod zijn alle keukens, ambiances en prijsklassen vertegenwoordigd: Italiaans, Grieks, Oosters...

In Arendskwartier woon je niet alleen in een van de mooiste kernen van Zuid-Beveland, je woont bovendien in een heerlijk ruime woning in een prachtige nieuwe wijk en waar voor iedere woning geldt: hier krijg je heel veel woning voor je geld.

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Er zijn geen beschikbare bouwnummers

Vrijstaande woning type A

€ 469.500,- t/m € 591.500,-
Bekijk dit project in
Er zijn geen beschikbare bouwnummers

A2 Drie-onder-een-kapwoningen

€ 205.000,- t/m € 250.000,-
Bekijk dit project in
Er zijn geen beschikbare bouwnummers

A Twee-onder-een-kapwoningen

€ 245.000,- t/m € 265.000,-
Bekijk dit project in
Er zijn geen beschikbare bouwnummers

A1-Vrijstaand geschakelde woningen

€ 325.000,- t/m € 365.000,-
Bekijk dit project in
Er zijn geen beschikbare bouwnummers

Vrije kavels Wissekerkseweg

€ 131.311,- t/m € 253.053,-
Bekijk dit project in

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert