Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

C patiowoningen

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

In Arendskwartier kunt u kiezen uit twee verschillende typen seniorenwoningen. Wat ze gemeen hebben is dat het volledige woonprogramma zich op de begane grond bevindt. Er zijn geen drempels en de badkamer is bijvoorbeeld rolstoeltoe- gankelijk. Fijn voor later; voor nu zijn het gewoon prachtige nieuwbouwwoningen om elke dag van te genieten. Een geweldige, luxe woning met de badkamer en de slaapkamers op de begane grond. Zonder drempels, zonder trappen…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

In Arendskwartier kunt u kiezen uit twee verschillende typen seniorenwoningen. Wat ze gemeen hebben is dat het volledige woonprogramma zich op de begane grond bevindt. Er zijn geen drempels en de badkamer is bijvoorbeeld rolstoeltoe- gankelijk. Fijn voor later; voor nu zijn het gewoon prachtige nieuwbouwwoningen om elke dag van te genieten.

Een geweldige, luxe woning met de badkamer en de slaapkamers op de begane grond. Zonder drempels, zonder trappen en met voldoende ruimte om - mocht u onverhoopt slecht ter been raken - overal in de woning met een rollator of rolstoel uit de voeten te kunnen. Het staat misschien nog ver van u af, maar is er iets fijner dan te weten dat u zo lang mogelijk in uw eigen huis kunt blijven wonen? Vooral als het gaat om een woning op dit niveau: een schitterende patiowoning met een living die niet onderdoet voor een vrijstaande woning, en met twee grote slaapkamers.

Foto's

C patiowoningen – HoofdfotoC patiowoningen – Foto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert