Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Comfort vrijstaand

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

De Comfortwoning van Aria is standaard uitgerust met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze woning volgt u stapsgewijs en u kunt er ook als u ouder wordt, zeer prettig blijven wonen. Deze levensloopwoning is ook geschikt voor gezinnen. U komt de Comfortwoning van Aria binnen in de hal met meterkast, toilet en trap. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer met aan de voorzijde de zitkamer en…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

De Comfortwoning van Aria is standaard uitgerust met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze woning volgt u stapsgewijs en u kunt er ook als u ouder wordt, zeer prettig blijven wonen. Deze levensloopwoning is ook geschikt voor gezinnen.

U komt de Comfortwoning van Aria binnen in de hal met meterkast, toilet en trap. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer met aan de voorzijde de zitkamer en aan de achterzijde de keuken. In de achtergevel zitten openslaande tuindeuren, die vanuit de keuken en de eethoek veel uitzicht bieden op de achtertuin. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer met badkamer. Via de keuken is de bijkeuken bereikbaar. In de bijkeuken bevindt zich het warmtepompsysteem en voldoende ruimte voor een opstelplaats van een wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken zijn de tuin en de garage te bereiken. De garage biedt genoeg ruimte voor een auto, fietsen, etc. De verdieping van de Comfortwoning is volledig naar eigen wens in te delen. Tevens is er nog een bergzolder die met een vlizotrap te bereiken is. Ook deze woning heeft een zeer laag energieverbruik door middel van vloerverwarming als hoofdverwarming en een individueel warmte- en koudeopslagsysteem (WKO) in combinatie met een warmtepomp.

Voor meer informatie www.aria-goes.nl

Foto's

Comfort vrijstaand – HoofdfotoComfort vrijstaand – Foto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert