Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

D Vrijstaande woning

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

De beide vrijstaande woningen in Arendskwartier zijn uniek en speciaal getekend voor de kavel waarop zij liggen. Type D valt vooral op door de bijzondere uitbouw aan de voorzijde. Door het plaatsen van drie (bijna kamerhoge) raampartijen stroomt het zonlicht naar binnen in de living. In alle seizoenen, zelfs in de winter, is je tuin hierdoor een verlengde van je woning. Type D is een vrijstaande woning, waar er maar…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

De beide vrijstaande woningen in Arendskwartier zijn uniek en speciaal getekend voor de kavel waarop zij liggen. Type D valt vooral op door de bijzondere uitbouw aan de voorzijde. Door het plaatsen van drie (bijna kamerhoge) raampartijen stroomt het zonlicht naar binnen in de living. In alle seizoenen, zelfs in de winter, is je tuin hierdoor een verlengde van je woning.

Type D is een vrijstaande woning, waar er maar e?e?n van wordt aangeboden in Arendskwartier. De living van ruim 10 meter lang, en met de serre erbij bijna 9 meter breed, is vorstelijk te noemen. De bijzondere vorm houdt het open, licht en verrassend intiem. Ideaal natuurlijk voor een werk-, studeer-, of speelhoek voor de kinderen. Een prima woning voor gezinnen met opgroeiende kinderen, met standaard vier slaapkamers, maar met gemak een vijfde slaapkamer te realiseren.

Foto's

D Vrijstaande woning – Hoofdfoto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert