Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

E Vrijstaande woning

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

Deze prachtige woning is ideaal voor grote gezinnen. Met de grote slaapkamer en badkamer op de begane grond, en maar liefst 5 ruime slaapkamers en tweede badkamer op de eerste verdieping is de woning zelfs geschikt als meer-generatie- woning. Bovendien is er in de garage voldoende ruimte om een werkkamer in te richten, zodat ook werken aan huis mogelijk is. Type E is een indrukwekkende, vrijstaande woning waarvan er ook…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Deze prachtige woning is ideaal voor grote gezinnen. Met de grote slaapkamer en badkamer op de begane grond, en maar liefst 5 ruime slaapkamers en tweede badkamer op de eerste verdieping is de woning zelfs geschikt als meer-generatie- woning. Bovendien is er in de garage voldoende ruimte om een werkkamer in te richten, zodat ook werken aan huis mogelijk is.

Type E is een indrukwekkende, vrijstaande woning waarvan er ook maar e?e?n wordt aangeboden. Deze uitgesproken grote woning heeft op de begane grond een slaapkamer en badkamer, en op de eerste verdieping standaard nog eens 5 kamers en een tweede badkamer. Bovendien is het ook nog mogelijk om de garage bij de woning te betrekken en er bijvoorbeeld een werkruimte in te realiseren. De meer dan royale ligging geniet aan twee zijden van natuurlijke lichtinval en op drie plaatsen zijn openslaande tuindeuren mogelijk. Dit is met recht vorstelijk wonen.

Foto's

E Vrijstaande woning – HoofdfotoE Vrijstaande woning – Foto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert