Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Eengezinswoningen "Defilé"

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

Een hele belangrijke rol in De Kroon op Kortgene is ingeruimd voor de tien eengezinswoningen type Defile?. Verdeeld over twee rijen van drie tussen- en twee hoekwoningen bieden ze families een fraai en royaal onderkomen. Met een beukmaat van 5 meter 40 en drie etages krijgt iedereen in huis alle ruimte voor een heerlijk leven. Op de begane grond bevinden zich de ruime huiskamer, luxe keuken aan de voorzijde van…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Een hele belangrijke rol in De Kroon op Kortgene is ingeruimd voor de tien eengezinswoningen type Defile?. Verdeeld over twee rijen van drie tussen- en twee hoekwoningen bieden ze families een fraai en royaal onderkomen. Met een beukmaat van 5 meter 40 en drie etages krijgt iedereen in huis alle ruimte voor een heerlijk leven. Op de begane grond bevinden zich de ruime huiskamer, luxe keuken aan de voorzijde van het huis en natuurlijk de zonnige tuin met achterom en berging. Voor de deur komt een karakteristiek ‘Zeeuwse’ stoepje. Het woonoppervlak van type Defile? kan flink vergroot worden door een uitbouw van de pui aan de achterzijde. Een andere aanwinst is het kiezen voor een schuifpui of openslaande deuren naar de tuin als extra optie. De eerste verdieping biedt 3 slaapkamers en een comfortabele familie badkamer. Met de vaste trap komt men op zolder die men natuurlijk naar eigen inzicht kan vervolmaken. Bijvoorbeeld met een grote dakkapel.

BEGANE GROND
De rijwoningen hebben een beukmaat van 5.4 m bieden u de ruimte waar u als jong stel of als gezin zo op zoek naar bent. Geniet van het straattafereel als u aan het koken bent en voel de rust als u in uw woonkamer grenzend aan de tuin zit. Alleen, samen of met de familie en vrienden. Droomde u altijd al van een eigen garage? De hoekwoningen kunnen deze wens laten vervullen. U kunt de garage als garage gebruiken, maar ook deels bij de woonkamer betrekken. Kiest u maar!

VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevinden zich standaard drie slaapkamers ende badkamer. De zolder is bereikbaar met een vaste trap en biedt u, naast de opstelplaats voor de wasmachine en droger, ruime opbergmogelijkheden of een extra slaapkamer. De zolder is uit te breiden met dakramen en dakkapellen. De hoekwoningen hebben al net iets extra ruimte mee gekregen. Het dak is namelijk iets gelift waardoor op de zolderverdieping extra ruimte ontstaat.

Steeds meer Kortgeners zoeken vernieuwing, comfort en verduurzaming en steeds meer mensen ontdekken Kortgene. Daar komt nu een gouden collectie met 55 vrijstaande woningen, 2^1 kappers, eengezinswoningen, (semi) bungalows en appartementen beschikbaar. Grote, ruime, duurzame woningen met heel veel vrijheid. Woningen die, afhankelijk van
het type, nog meer ‘eigen’ te maken zijn door de keuze uit allerlei extra’s. Bijvoorbeeld met een uitbouw aan de achterzijde, de indeling van de zolder, een dakkapel of een extra kamer op de begane grond. Vanzelfsprekend zijn alle woningen duurzaam tot in de meterkast. De huizen kunnen desgewenst volledig gasloos en met een lage EPC waarde wordt de energierekening een verademing. In alle opzichten wordt de Kroon op Kortgene een vorstelijk onderkomen.

De Kroon op Kortgene wordt zo’n heerlijke woonomgeving. Op het stedenbouwkundig plan is goed te zien hoe ruimtelijk alles is ingedeeld. Alle woningen bieden de kenmerken waar Zeeland zo bekend om staat. Rust, ruimte, stilte en heel veel vrijheid. Ook qua ligging en bereikbaarheid is De Kroon op Kortgene heel aangenaam. Het wijkje kent e?e?n hoofdtoegangsweg zodat men de locatie zeker autoluw mag noemen. Het centrum van Kortgene ligt op 5 minuten fietsen. Er is een prima busverbinding naar belangrijke plaatsen in de omgeving. Ook liggen de A-wegen naar Rotterdam, Zierikzee, Goes en Middelburg dichtbij. Dat maakt De Kroon op Kortgene ook een ideale locatie voor forenzen die elders werken maar in hun vrije tijd kiezen voor een leven in landelijkheid.

Er zijn 10 kavels (eventueel met een ontwerp voor een vrijstaande woning) 10 eengezinswoningen, 14 tweekappers, 10 geschakelde levensloopbestendige woningen, 2 vrijstaande (semi) Bungalows en 9 appartementen. Voor de appartementen verwijzen wij u graag naar onze collega's van Schrijver-Versluijs.

De grondgebonden woningen worden u aangeboden door Kuub Makelaars in collegiale samenwerking met Neeskens Makelaars.

Foto's

Eengezinswoningen “Defilé” – HoofdfotoEengezinswoningen “Defilé” – Foto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert

Waar kunnen we jou mee helpen?
Ik zoek een makelaar die mijn huis gaat verkopen.Ik wil een gratis online waardebepalingIk wil een vraag stellen via Whatsapp