Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Fase H: Vrijstaande woningen

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

Op de hoek van de Vleugelweg en het Pykeswegje staat deze forse vrijstaande woning. De woning sluit qua architectuur goed aan op de Herenhuis-stijl van het Pykeswegje. De inhoud is maar liefst 611 m3 en het woonoppervlak bedraagt 164 m2. Er zijn volop uitbreidingsmogelijkheden, waardoor de woning nòg ruimer wordt. Aria, een nieuwe woonwijk aan de zuidzijde van Goes, in het hart van Zeeland. De nieuwe wijk Aria is beslist…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Op de hoek van de Vleugelweg en het Pykeswegje staat deze forse vrijstaande woning. De woning sluit qua architectuur goed aan op de Herenhuis-stijl van het Pykeswegje. De inhoud is maar liefst 611 m3 en het woonoppervlak bedraagt 164 m2. Er zijn volop uitbreidingsmogelijkheden, waardoor de woning nòg ruimer wordt.

Aria, een nieuwe woonwijk aan de zuidzijde van Goes, in het hart van Zeeland. De nieuwe wijk Aria is beslist geen standaard woonwijk. Het marktveld, ofwel 'het groene plein' is een frisse afwisseling van de bebouwing van het Pykeswegje. Dit plein vormt het hart van dit nieuwe dorp in Goes. Aan dit vedelplein komen de zeer ruime herenhuizen.
Blikvanger van het hart is de oude waterput. De buitenkant van het plein is opgezet naar voorbeeld van fraaie pleinen van de dorpen Kloetinge, Nisse en Borsele.

Dorps wonen in de mooiste groene woonwijk van Goes. Het kan in ARIA-Goes. 350 woningen, kavels en winkels met een traditioneel Zeeuws karakter met veel dorpse elementen. Wandel door de bochtige straten, maak een praatje over de heg en ga op een bankje zitten op het marktplein. In ARIA komt u elke dag weer thuis.

De diversiteit van de woningen komt tot uiting in de ontwerpen van de diverse architecten. Telkens komen nieuwe ontwerpen op de markt.

Er zijn rijhuizen, half-, en vrijstaande woningen. Ieder basistype heeft een pakket aan opties, om ruimte te scheppen voor de invulling van persoonlijke woonwensen of voor uitbreidingen in de toekomst. Op een aantal beeldbepalende plekken in Aria zal de architectuur verder worden verfijnd, waardoor een interessante verscheidenheid ontstaat. In Aria kunt u er ook voor kiezen om geheel zelf uw woning te bouwen, passend binnen de gestelde beeld en kwaliteitsplannen. Er zijn al kavels vanaf ca. 330m2, prijzen vanaf € 105.000,-. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen!

Inmiddels staan er ruim 100 woningen, en we gaan door.

Bel nu voor een vrijblijvende afspraak 0113-215311.

Foto's

Fase H: Vrijstaande woningen – HoofdfotoFase H: Vrijstaande woningen – FotoFase H: Vrijstaande woningen – Foto 3Fase H: Vrijstaande woningen – Foto 2

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert