Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Fase K: Ensemble

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

In fase K worden 10 woningen gebouwd van het type "Ensemble". Deze 3 blokken van 2 x 3 en 1 x 4 rijwoningen vormen samen een fraai geheel aan het pykeswegje. Deze straat wordt een voorname laan in de wijk (30 km/h) met veel groen, langsparkeren en wordt lekker breed van opzet. De woningen hebben een beukmaat van 6,30 meter waardoor er op alle verdiepingen een forse leefruimte ontstaat. De…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

In fase K worden 10 woningen gebouwd van het type "Ensemble". Deze 3 blokken van 2 x 3 en 1 x 4 rijwoningen vormen samen een fraai geheel aan het pykeswegje. Deze straat wordt een voorname laan in de wijk (30 km/h) met veel groen, langsparkeren en wordt lekker breed van opzet. De woningen hebben een beukmaat van 6,30 meter waardoor er op alle verdiepingen een forse leefruimte ontstaat. De fraaie dakkapellen zijn standaard. De percelen variëren van 133 m2 tot 216 m2. Er is voor ieder wat wils.

Aria, een nieuwe woonwijk aan de zuidzijde van Goes, in het hart van Zeeland. De nieuwe wijk Aria is beslist geen standaard woonwijk. Het marktveld, ofwel 'het groene plein' is een frisse afwisseling van de bebouwing van het Pykeswegje. Dit plein vormt het hart van dit nieuwe dorp in Goes. Aan dit vedelplein komen de zeer ruime herenhuizen.
Blikvanger van het hart is de oude waterput. De buitenkant van het plein is opgezet naar voorbeeld van fraaie pleinen van de dorpen Kloetinge, Nisse en Borssele.

Dorps wonen in de mooiste groene woonwijk van Goes. Het kan in ARIA-Goes. 350 woningen, kavels en winkels met een traditioneel Zeeuws karakter met veel dorpse elementen. Wandel door de bochtige straten, maak een praatje over de heg en ga op een bankje zitten op het marktplein. In ARIA komt u elke dag weer thuis.

De diversiteit van de woningen komt tot uiting in de ontwerpen van de diverse architecten. Telkens komen nieuwe ontwerpen op de markt.

Er zijn rijhuizen, half-, en vrijstaande woningen. Ieder basistype heeft een pakket aan opties, om ruimte te scheppen voor de invulling van persoonlijke woonwensen of voor uitbreidingen in de toekomst. Op een aantal beeldbepalende plekken in Aria zal de architectuur verder worden verfijnd, waardoor een interessante verscheidenheid ontstaat. In Aria kunt u er ook voor kiezen om geheel zelf uw woning te bouwen, passend binnen de gestelde beeld en kwaliteitsplannen. Er zijn al kavels vanaf ca. 330m2, prijzen vanaf € 105.000,-. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen!

Inmiddels staan er ruim 160 woningen, en we gaan door.

Bel nu voor een vrijblijvende afspraak 0113-215311.

Foto's

Fase K: Ensemble – HoofdfotoFase K: Ensemble – Foto 2Fase K: Ensemble – Foto 6Fase K: Ensemble – Foto 4Fase K: Ensemble – Foto 3Fase K: Ensemble – Foto 5Fase K: Ensemble – Foto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert