Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Herenhuis Vrijstaand "E24"

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

Dit herenhuis is een van de grootste panden in het plan. Prachtig in de hoek van het vedelplein staat dit imposante huis met drie volwaardige bouwlagen. Het huis is ruim 10 meter hoog en heeft een woonoppervlak van circa 180 m2. Er zijn vijf ruime slaapkamers. Opvallend is de fraaie makelaar aan de kopgevel en de ook uitbouw in de afwijkende (witgekeimde) gevel maakt het gebouw opvallend. Dit geeft een…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Dit herenhuis is een van de grootste panden in het plan. Prachtig in de hoek van het vedelplein staat dit imposante huis met drie volwaardige bouwlagen. Het huis is ruim 10 meter hoog en heeft een woonoppervlak van circa 180 m2. Er zijn vijf ruime slaapkamers. Opvallend is de fraaie makelaar aan de kopgevel en de ook uitbouw in de afwijkende (witgekeimde) gevel maakt het gebouw opvallend. Dit geeft een speelse indeling op zowel de begane grond als op de verdiepingen. Het huis op deze hoek in duidelijk familie van de tweekapper "Hoeckhuys" aan de contrabasweg.

De woning heeft kunststof kozijnen in houtlook, balansventilatie en luxe sanitair. De woning is uitgerust met een lucht/water warmtepomp. Een bodemwarmtepomp is optioneel verkrijgbaar.

Aria, een nieuwe woonwijk aan de zuidzijde van Goes, in het hart van Zeeland. De nieuwe wijk Aria is beslist geen standaard woonwijk. Het marktveld, ofwel 'het groene plein' is een frisse afwisseling van de bebouwing van het Pykeswegje. Dit plein vormt het hart van dit nieuwe dorp in Goes. Aan dit vedelplein komen de zeer ruime herenhuizen.
Blikvanger van het hart is de oude waterput. De buitenkant van het plein is opgezet naar voorbeeld van fraaie pleinen van de dorpen Kloetinge, Nisse en Borsele.

Dorps wonen in de mooiste groene woonwijk van Goes. Het kan in ARIA-Goes. 350 woningen, kavels en winkels met een traditioneel Zeeuws karakter met veel dorpse elementen. Wandel door de bochtige straten, maak een praatje over de heg en ga op een bankje zitten op het marktplein. In ARIA komt u elke dag weer thuis.

De diversiteit van de woningen komt tot uiting in de ontwerpen van de diverse architecten. Telkens komen nieuwe ontwerpen op de markt.

Er zijn rijhuizen, half-, en vrijstaande woningen. Ieder basistype heeft een pakket aan opties, om ruimte te scheppen voor de invulling van persoonlijke woonwensen of voor uitbreidingen in de toekomst. Op een aantal beeldbepalende plekken in Aria zal de architectuur verder worden verfijnd, waardoor een interessante verscheidenheid ontstaat. In Aria kunt u er ook voor kiezen om geheel zelf uw woning te bouwen, passend binnen de gestelde beeld en kwaliteitsplannen. Er zijn al kavels vanaf ca. 330m2, prijzen vanaf € 105.000,-. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen!

Medio 2019 staan er ruim 160 woningen, en we gaan door.

Bel nu voor een vrijblijvende afspraak 0113-215311.

Foto's

Herenhuis Vrijstaand “E24” – HoofdfotoHerenhuis Vrijstaand “E24” – Foto 2Herenhuis Vrijstaand “E24” – FotoHerenhuis Vrijstaand “E24” – Foto 3

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert