Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Jaco D. de Visser rijwoning

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

Gezellige woningen in een rij, waarbij steeds één woning anders is van kleur. De woningen hebben een voortuintje en een achtertuin met berging. Indeling Entree met toilet en trap naar de verdieping. Ruime woonkamer met twee deuren naar de tuin en een halfopen keuken. Achter de keuken ligt de bijkeuken, die ook een deur heeft naar de tuin. De verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Gezellige woningen in een rij, waarbij steeds één woning anders is van kleur. De woningen hebben een voortuintje en een achtertuin met berging.

Indeling
Entree met toilet en trap naar de verdieping. Ruime woonkamer met twee deuren naar de tuin en een halfopen keuken. Achter de keuken ligt de bijkeuken, die ook een deur heeft naar de tuin. De verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Het geheel wordt verwarmd middels een individueel warmtepompsysteem.

Opties
Als optie is het mogelijk de ruimte beneden te vergroten met extra kamer achter de bijkeuken. Deze kan bijv. worden gebruikt als slaapkamer en heeft een oppervlak van 12,7 m2. In de berging kan eventueel een doucheruimte worden gerealiseerd. Een andere optie is het realiseren van een bergzolder, door het plaatsen van een verdiepingsvloer, waar nu open ruimte is in de slaapkamers. De zolder wordt bereikbaar met een vlizotrap vanaf de overloop. Aan de achterzijde van de woning kan een pui worden geplaatst met drie deuren, waarvan twee openslaande deuren. Hierdoor heeft u extra licht in de woning en een gemakkelijker contact met buiten.

Foto's

Jaco D. de Visser rijwoning – Hoofdfoto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert