Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Jaco D. de Visser vrijstaand

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

Een fraaie, eigentijdse woning, met de Zeeuwse boerderij als inspiratie. Als optie kan een slaapkamer met badkamer op de begane grond aangebouwd worden. Indeling Op de begane grond ligt de entree met kleine portiek en vide centraal. Aan de ene zijde vindt u een grote woonkamer met twee deuren naar de tuin, aan de andere zijde een ruime keuken met daarachter een berging, die ook toegang tot de tuin heeft.…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Een fraaie, eigentijdse woning, met de Zeeuwse boerderij als inspiratie. Als optie kan een slaapkamer met badkamer op de begane grond aangebouwd worden.

Indeling
Op de begane grond ligt de entree met kleine portiek en vide centraal. Aan de ene zijde vindt u een grote woonkamer met twee deuren naar de tuin, aan de andere zijde een ruime keuken met daarachter een berging, die ook toegang tot de tuin heeft. Het toilet en de trap naar de verdieping liggen in een aparte ruimte in het verlengde van de entree. De verdieping biedt ruimte aan drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, twee wastafels en een toilet. De afwezigheid van een zolderruimte zorgt voor een ruimtelijk effect in de slaapkamers, waar u tot in de nok kijkt. Het geheel wordt verwarmd middels een individueel warmtepompsysteem.

Opties
Als optie is het mogelijk aan de berging/bijkeuken een extra kamer te realiseren van 14,6 m2. Deze is te gebruiken als extra slaapkamer, waardoor wonen en slapen op de begane grond mogelijk wordt. In de bijkeuken is dan een doucheruimte mogelijk. Door het plaatsen van een tussenvloer kan de nok van het dak die nu in de slaapkamers zichtbaar is, (gedeeltelijk) gebruikt worden als bergzolder, welke bereikbaar is met een vlizotrap. Als derde optie kan aan de achterzijde van de woning een veranda gerealiseerd worden, waarbij u door het overstekende dak altijd droog van de buitenlucht kunt genieten! Voor extra licht en zicht kan aan de achterzijde een pui met dubbele deur geplaatst worden.

Voor meer informatie www.aria-goes.nl

Foto's

Jaco D. de Visser vrijstaand – HoofdfotoJaco D. de Visser vrijstaand – Foto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert