Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Pouderoyen vrijstaand

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

Een stijlvolle woning met okergele baksteen en lichtgrijs pannendak die duidelijk geïnspireerd is op de omliggende Zeeuwse boerderijtjes. Binnen vindt u veel ruimte, met als extra een slaapkamer en badkamer op de begane grond! Indeling Op de begane grond zijn een grote woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en een open keuken te vinden. De keuken heeft toegang tot een berging aan de achterzijde, met ruimte voor de wasmachine.…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Een stijlvolle woning met okergele baksteen en lichtgrijs pannendak die duidelijk geïnspireerd is op de omliggende Zeeuwse boerderijtjes. Binnen vindt u veel ruimte, met als extra een slaapkamer en badkamer op de begane grond!

Indeling
Op de begane grond zijn een grote woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en een open keuken te vinden. De keuken heeft toegang tot een berging aan de achterzijde, met ruimte voor de wasmachine. Vanuit de hal (met toilet, grote bergkast en trap naar de verdieping) kom u aan de andere kant in een ruimte slaapkamer met een daarachter gelegen badkamer met douche, toilet en wastafel. De verdieping biedt ruimte aan drie grote slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche en wastafel en een separaat toilet. Daarboven bevindt zich een ruime bergzolder, bereikbaar met een vlizotrap. Het geheel wordt verwarmd middels een individueel warmtepompsysteem.

Opties
Als optie is het mogelijk de ruimte beneden te vergroten met een serre aan de woonkamer, waardoor deze vergroot wordt met 13,6 m2. Door het plaatsen van een grotere dakkapel kan boven de staruimte van de badkamer en 2 slaapkamers vergroot worden. Ook is het mogelijk de grootste slaapkamer op de verdieping te splitsen, waardoor er in totaal 5 slaapkamers zijn. De slaapkamer aan de voorzijde krijgt dan een dakraam voor extra licht.

Voor meer informatie www.aria-goes.nl

Foto's

Pouderoyen vrijstaand – HoofdfotoPouderoyen vrijstaand – Foto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert