Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Roos en Ros rij van 4

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

Deze rij van vier woningen heeft een eigentijdse uitstraling, is zeer comfortabel en ruim. Klassiek met fraaie dakkapellen aan de voorkant. De rijwoning past prima in het gehele concept van Aria, waarbij ook in deze rij één woning anders is van kleur en vorm. Ze hebben wel allemaal het typische Zeeuwse karakter. Er zijn 3 varianten te ontdekken in deze rijwoningen. Totale woonoppervlak van de woning ligt tussen de 106-126…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Deze rij van vier woningen heeft een eigentijdse uitstraling, is zeer comfortabel en ruim. Klassiek met fraaie dakkapellen aan de voorkant. De rijwoning past prima in het gehele concept van Aria, waarbij ook in deze rij één woning anders is van kleur en vorm. Ze hebben wel allemaal het typische Zeeuwse karakter.

Er zijn 3 varianten te ontdekken in deze rijwoningen. Totale woonoppervlak van de woning ligt tussen de 106-126 m2, een woonkamer (ca. 30-32m2) met openslaande deuren naar de tuin. In de ruime tuin staat een vrijstaande berging. Alle woningen zijn standaard uitgerust met 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste etage. Op de zolder, bereikbaar met vaste trap, is plaats om eenvoudig een 4e kamer te realiseren. Deze woningen zijn ideaal als starterswoning voor jonge gezinnen.

Opties
Als optie is het mogelijk een inpandige bijkeuken te realiseren. Hierin is naast de warmtepomp ook plaats voor een wasmachine en/of droger. Bovendien bestaat de mogelijkheid de zolder uit te voeren als een ingerichte verdieping. Indien een aangebouwde bijkeuken een wens is van de koper is dit eveneens mogelijk.

De woningen zijn uitstekend geïsoleerd en ook met de afwerking is niets mis. Alle wanden worden behangklaar opgeleverd en vrijwel overal zijn de plafonds gespoten. De woningen worden standaar geleverd met een berging van cementgebonden vezelplaten en met vliering. In de wijk Aria is geen gasleidingnetwerk. Koken moet dus electrisch en je verwarmt en koelt je huis met aardwarmte middels een eigen warmtepomp.

Aria, een nieuwe woonwijk aan de zuidzijde van Goes, in het hart van Zeeland. De nieuwe wijk Aria is beslist geen standaard woonwijk. Het wordt een dorp op zich met een herkenbaar Zeeuws karakter en veel dorpse elementen. Wandel door de bochtige straten, maak een praatje over de heg en ga op een bankje zitten op het marktplein. In ARIA komt u elke dag weer thuis.

Foto's

Roos en Ros rij van 4 – HoofdfotoRoos en Ros rij van 4 – Foto 3Roos en Ros rij van 4 – Foto 2Roos en Ros rij van 4 – Foto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert