Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Roos en Ros Rustiek 3^1kap

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

De rode bakstenen geven de speelse rij van drie woningen een eigentijdse rustieke uitstraling. Het dorpse gevoel komt terug in de raampartijen die opgedeeld zijn in kleinere ruiten. De woonkamer is optioneel met openslaande deurente verkrijgen. Dit zorgt er voor dat binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. De 'Rustiek" is een afgeleide van de halfvrijstaande 'Classic' Indeling Op de begane grond zijn een grote woonkamer en een open keuken…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

De rode bakstenen geven de speelse rij van drie woningen een eigentijdse rustieke uitstraling. Het dorpse gevoel komt terug in de raampartijen die opgedeeld zijn in kleinere ruiten. De woonkamer is optioneel met openslaande deurente verkrijgen. Dit zorgt er voor dat binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. De 'Rustiek" is een afgeleide van de halfvrijstaande 'Classic'

Indeling
Op de begane grond zijn een grote woonkamer en een open keuken te vinden. In de hal bevindt zich het toilet, een garderobe en de trap naar de verdieping, waaronder kastruimte. De eerste verdieping biedt ruimte aan drie grote slaapkamers en een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de tweede verdieping, bereikbaar met een vaste trap, bestaat de mogelijkheid een vierde slaapkamer te realiseren. Tevens is hier de opstelplaats voor wasmachine en wasdroger.

Opties
Het is mogelijk een uitbouw aan de keuken te laten plaatsen, waardoor een bijkeuken ontstaat.

De woningen zijn uitstekend geïsoleerd en ook met de afwerking is niets mis. Alle wanden worden behangklaar opgeleverd en vrijwel overal zijn de plafonds gespoten. De woningen worden standaar geleverd met een berging van cementgebonden vezelplaten en met vliering. In de wijk Aria is geen gasleidingnetwerk. Koken moet dus electrisch en je verwarmt en koelt je huis met aardwarmte middels een eigen warmtepomp.

Aria, een nieuwe woonwijk aan de zuidzijde van Goes, in het hart van Zeeland. De nieuwe wijk Aria is beslist geen standaard woonwijk. Het wordt een dorp op zich met een herkenbaar Zeeuws karakter en veel dorpse elementen. Wandel door de bochtige straten, maak een praatje over de heg en ga op een bankje zitten op het marktplein. In ARIA komt u elke dag weer thuis.

Foto's

Roos en Ros Rustiek 3^1kap – HoofdfotoRoos en Ros Rustiek 3^1kap – Foto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert