Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Roos en Ros type B halfvrijstaand

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

Deze halfvrijstaande woningen hebben allemaal een zeer eigentijdse uitstraling en zijn in diverse kleurstellingen. De woningen zijn ruim en comfortabel. Het totale woonoppervlakte van de woningen bedraagt 116m2 en ze hebben een tuingerichte woonkamer (ca. 25m2). Alle woningen worden opgeleverd met met een vrijstaande berging in de tuin. Eventueel is een garage mogelijk. De percelen variëren qua grootte van 206 tot 227 m2. Alle woningen zijn standaard uitgerust met 3…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Deze halfvrijstaande woningen hebben allemaal een zeer eigentijdse uitstraling en zijn in diverse kleurstellingen. De woningen zijn ruim en comfortabel. Het totale woonoppervlakte van de woningen bedraagt 116m2 en ze hebben een tuingerichte woonkamer (ca. 25m2). Alle woningen worden opgeleverd met met een vrijstaande berging in de tuin. Eventueel is een garage mogelijk.

De percelen variëren qua grootte van 206 tot 227 m2. Alle woningen zijn standaard uitgerust met 3 slaapkamers en een fraaie badkamer op de 1ste etage. Op zolder, bereikbaar met een vaste trap, is plaats om eenvoudig een 4de slaapkamer te realiseren.

Opties
Het is mogelijk een uitbouw aan de keuken te laten plaatsen, waardoor een bijkeuken ontstaat. Ook uitbouwen over de hele breedte is een mogelijkheid.

De woningen zijn uitstekend geïsoleerd en ook met de afwerking is niets mis. Alle wanden worden behangklaar opgeleverd en vrijwel overal zijn de plafonds gespoten. De woningen worden standaar geleverd met een berging van cementgebonden vezelplaten en met vliering. In de wijk Aria is geen gasleidingnetwerk. Koken moet dus electrisch en je verwarmt en koelt je huis met aardwarmte middels een eigen warmtepomp.

Aria, een nieuwe woonwijk aan de zuidzijde van Goes, in het hart van Zeeland. De nieuwe wijk Aria is beslist geen standaard woonwijk. Het wordt een dorp op zich met een herkenbaar Zeeuws karakter en veel dorpse elementen. Wandel door de bochtige straten, maak een praatje over de heg en ga op een bankje zitten op het marktplein. In ARIA komt u elke dag weer thuis...

Foto's

Roos en Ros type B halfvrijstaand – Hoofdfoto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert