Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Roos en Ros

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

’Eigentijds, comfortabel, ruim’ Deze rij van vijf woningen heeft een eigentijdse uitstraling, is zeer comfortabel en ruim. Klassiek met fraaie dakkapellen aan de voorkant. De rijwoning past prima in het gehele concept van Aria, waarbij ook in deze rij één woning anders is van kleur. Ze hebben wel allemaal het typische Zeeuwse karakter. Er zijn 3 varianten te ontdekken in deze rijwoningen. Totale woonoppervlak van de woning ligt tussen de…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

’Eigentijds, comfortabel, ruim’
Deze rij van vijf woningen heeft een eigentijdse uitstraling, is zeer comfortabel en ruim. Klassiek met fraaie dakkapellen aan de voorkant. De rijwoning past prima in het gehele concept van Aria, waarbij ook in deze rij één woning anders is van kleur. Ze hebben wel allemaal het typische Zeeuwse karakter.

Er zijn 3 varianten te ontdekken in deze rijwoningen. Totale woonoppervlak van de woning ligt tussen de 128-151m2, een woonkamer (ca. 30-32m2) met openslaande deuren naar de tuin. In de ruime tuin staat een vrijstaande berging.

Alle woningen zijn standaard uitgerust met 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste etage. Op de zolder, bereikbaar met vaste trap, is plaats om eenvoudig een 4e slaapkamer te realiseren. Deze woningen zijn ideaal als starterswoning voor jonge gezinnen.

Foto's

Roos en Ros – Hoofdfoto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert