Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Sjaak Goud halfvrijstaand

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

Deze fraaie 2-onder-1-kapwoning is een nieuw ontwerp, duidelijk geïnspireerd op het Zeeuwse woonhuis.Door de authentieke details als raamluiken, een gootfries en zinken dak-kapel doet de woning vriendelijk aan. Achter de witte gevel schuilt een zee aan binnenruimte met o.a. 3 ruime slaapkamers, een badkamer met mogelijkheid voor ligbad, separate douche en toilet. Een vaste trap brengt u op de grote zolder die u vrij kunt indelen als hobby-, speel- of…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Deze fraaie 2-onder-1-kapwoning is een nieuw ontwerp, duidelijk geïnspireerd op het Zeeuwse woonhuis.Door de authentieke details als raamluiken, een gootfries en zinken dak-kapel doet de woning vriendelijk aan.

Achter de witte gevel schuilt een zee aan binnenruimte met o.a. 3 ruime slaapkamers, een badkamer met mogelijkheid voor ligbad, separate douche en toilet. Een vaste trap brengt u op de grote zolder die u vrij kunt indelen als hobby-, speel- of extra slaapkamer. Een dakkapel is optioneel. De woning wordt verwarmd middels een individueel warmtepompsysteem.

Prijs vanaf € 289.500,– vrij op naam.

Voor meer informatie www.aria-goes.nl

Foto's

Sjaak Goud halfvrijstaand – HoofdfotoSjaak Goud halfvrijstaand – Foto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert