Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Sjaak Goud rijwoning

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

Dit ontwerp vormt een rij van vijf woningen. Samen ogen ze als een karakteristiek Zeeuws woonhuis met grote boerenschuur. Een hoekwoning is opgetrokken uit witte baksteen. De overige vier woningen hebben een gevelbekleding die doet denken aan potdekseldelen. Ondanks deze unieke uitstraling zijn het zeer betaalbare dorpswoningen. Op de begane grond kom je via de hal (waar het toilet is) in een open keuken en langs de eethoek in een…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Dit ontwerp vormt een rij van vijf woningen. Samen ogen ze als een karakteristiek Zeeuws woonhuis met grote boerenschuur. Een hoekwoning is opgetrokken uit witte baksteen. De overige vier woningen hebben een gevelbekleding die doet denken aan potdekseldelen. Ondanks deze unieke uitstraling zijn het zeer betaalbare dorpswoningen.

Op de begane grond kom je via de hal (waar het toilet is) in een open keuken en langs de eethoek in een ruime woonkamer met uitzicht op de tuin. Optioneel zijn er openslaande tuindeuren mogelijk. Een keuken is een persoonlijke keuze. Daarom worden de woningen opgeleverd zonder keuken. Onder de trap naar de verdieping is een grote kastruimte, met daarin de warmtepomp. De verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer met mogelijkheid voor bad/douche en toilet. De badkamer is standaard al zeer luxe afgewerkt. In overleg met de sanitairleverancier kun je de badkamer nog luxer (laten) maken. Op de tweede verdieping is een grote zolder met mogelijkheid voor vierde slaapkamer, bereikbaar via een vaste trap.

De woningen zijn uitstekend geïsoleerd en ook met de afwerking is niets mis. Alle wanden worden behangklaar opgeleverd en vrijwel overal zijn de plafonds gespoten. De woningen worden standaar geleverd met een berging van cementgebonden vezelplaten en met vliering. In de wijk Aria is geen gasleidingnetwerk. Koken moet dus electrisch en je verwarmt en koelt je huis met aardwarmte middels een eigen warmtepomp.

Aria, een nieuwe woonwijk aan de zuidzijde van Goes, in het hart van Zeeland. De nieuwe wijk Aria is beslist geen standaard woonwijk. Het wordt een dorp op zich met een herkenbaar Zeeuws karakter en veel dorpse elementen. Wandel door de bochtige straten, maak een praatje over de heg en ga op een bankje zitten op het marktplein. In ARIA komt u elke dag weer thuis.

Foto's

Sjaak Goud rijwoning – HoofdfotoSjaak Goud rijwoning – Foto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert