Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Twee-onder-een-kap woningen "Ereloge"

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

De twee-onder-een-kapwoningen van De Kroon op Kortgene heten niet voor niets Ereloge. Alle veertien woningen zijn groot, ruim, comfortabel en voorzien van allerlei extra’s. Bijzonder detail: de fraaie luiken die de woningen een bijzondere aanblik geven. Binnenin valt de huiskamer op, zo licht en zo ruim. De keuken ligt aan de zonnige tuinkant dus heel efficie?nt als u bij mooi weer met hapjes en drankjes de tuin in gaat. Maar…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

De twee-onder-een-kapwoningen van De Kroon op Kortgene heten niet voor niets Ereloge. Alle veertien woningen
zijn groot, ruim, comfortabel en voorzien van allerlei extra’s. Bijzonder detail: de fraaie luiken die de woningen een bijzondere aanblik geven. Binnenin valt de huiskamer op, zo licht en zo ruim. De keuken ligt aan de zonnige tuinkant dus heel efficie?nt als u bij mooi weer met hapjes en drankjes de tuin in gaat. Maar desgewenst kan de keuken ook aan de straatzijde worden gesitueerd. De eerste etage heeft drie grote slaapkamers en een ruime, gerieflijke badkamer. Wat een rust en wat een comfort. De zolder is zo groot dat er gemakkelijk twee slaapkamers gemaakt kunnen worden. Een dakkapel is leverbaar als extra optie. De auto is ook meer dan welkom in de Kroon op Kortgene. Alle Erelogewoningen hebben een eigen garage. Bovendien hebben de bewoners een extra parkeerplek op het eigen terrein.

De twee-onder-een-kapwoningen bieden veel sfeer van buiten e?n van binnen, ook door de bijzondere indeling. Via de voordeur aan de zijgevel en gastvrije entree bereikt u de royale woonkamer. alles voelt hier ruim en licht. Het zitgedeelte is gecentreerd aan de voorzijde van de woning. Daar heeft u volop plek voor een luxueuze zithoek. Aan de achterzijde van de huiskamer bevinden zich de eetkamer en de keuken, met direct zicht op de achtertuin. Maar smaken verschillen, wilt u liever een andere indeling of de woning verder uitbreiden, dan is dat zeker mogelijk. Wij denken graag met u mee.

Steeds meer Kortgeners zoeken vernieuwing, comfort en verduurzaming en steeds meer mensen ontdekken Kortgene. Daar komt nu een gouden collectie met 55 vrijstaande woningen, 2^1 kappers, eengezinswoningen, (semi) bungalows en appartementen beschikbaar. Grote, ruime, duurzame woningen met heel veel vrijheid. Woningen die, afhankelijk van
het type, nog meer ‘eigen’ te maken zijn door de keuze uit allerlei extra’s. Bijvoorbeeld met een uitbouw aan de achterzijde, de indeling van de zolder, een dakkapel of een extra kamer op de begane grond. Vanzelfsprekend zijn alle woningen duurzaam tot in de meterkast. De huizen kunnen desgewenst volledig gasloos en met een lage EPC waarde wordt de energierekening een verademing. In alle opzichten wordt de Kroon op Kortgene een vorstelijk onderkomen.

De Kroon op Kortgene wordt zo’n heerlijke woonomgeving. Op het stedenbouwkundig plan is goed te zien hoe ruimtelijk alles is ingedeeld. Alle woningen bieden de kenmerken waar Zeeland zo bekend om staat. Rust, ruimte, stilte en heel veel vrijheid. Ook qua ligging en bereikbaarheid is De Kroon op Kortgene heel aangenaam. Het wijkje kent e?e?n hoofdtoegangsweg zodat men de locatie zeker autoluw mag noemen. Het centrum van Kortgene ligt op 5 minuten fietsen. Er is een prima busverbinding naar belangrijke plaatsen in de omgeving. Ook liggen de A-wegen naar Rotterdam, Zierikzee, Goes en Middelburg dichtbij. Dat maakt De Kroon op Kortgene ook een ideale locatie voor forenzen die elders werken maar in hun vrije tijd kiezen voor een leven in landelijkheid.

Er zijn 10 kavels (eventueel met een ontwerp voor een vrijstaande woning) 10 eengezinswoningen, 14 tweekappers, 10 geschakelde levensloopbestendige woningen, 2 vrijstaande (semi) Bungalows en 9 appartementen. Voor de appartementen verwijzen wij u graag naar onze collega's van Schrijver-Versluijs.

De grondgebonden woningen worden u aangeboden door Kuub Makelaars in collegiale samenwerking met Neeskens Makelaars.

Foto's

Twee-onder-een-kap woningen “Ereloge” – HoofdfotoTwee-onder-een-kap woningen “Ereloge” – Foto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert

Waar kunnen we jou mee helpen?
Ik zoek een makelaar die mijn huis gaat verkopen.Ik wil een gratis online waardebepalingIk wil een vraag stellen via Whatsapp