Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Vrijstaande woning "Paleis"

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

Er zijn 10 kavels ten behoeve het bouwen van vrijstaande woningen. Passend in het plan hebben we een type ontwikkeld, die wellicht goed bij uw wensen zou kunnen aansluiten. Deze vrijstaande woningen van De Kroon op Kortgene noemen we niet voor niets als woningtype ‘Paleis’. Het begint al met haar verschijningsvorm, een fraai vormgegeven woning voorzien van een rietgedekte kap. Het ruime groen rondom het huis en de chique entree…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Er zijn 10 kavels ten behoeve het bouwen van vrijstaande woningen. Passend in het plan hebben we een type ontwikkeld, die wellicht goed bij uw wensen zou kunnen aansluiten. Deze vrijstaande woningen van De Kroon op Kortgene noemen we niet voor niets als woningtype ‘Paleis’. Het begint al met haar verschijningsvorm, een fraai vormgegeven woning voorzien van een rietgedekte kap. Het ruime groen rondom het huis en de chique entree in de zijbeuk van de woning geven Het Paleis extra status. Binnenin voelt alles royaal en groots: de huiskamer met ruimte voor een klasse keuken en het directe zicht op de tuin aan drie zijden van de woning geven de beleving een extra ruimtelijke
dimensie. De woning staat echt te midden van haar tuin, welke eenvoudig via de achterzijde en desgewenst ook optioneel via de voorzijde vanuit de huiskamer te bereiken is. De bovenste twee etages continueren het ‘Paleis’ gevoel. De eerste etage met drie royale slaapkamers en een comfortabele badkamer. Op de ruime zolder kunnen gemakkelijk nog twee extra slaapkamers worden gemaakt. Bijvoorbeeld een werkplek om in stilte te kunnen werken of juist een fantastische speelzolder voor de kinderen. De auto’s worden op eigen terrein geparkeerd.

BEGANE GROND
De begane grond bestaat uit twee delen, het gedeelte waarin zich de voorzieningen bevinden als onder andere de entree en de trap. En het gedeelte waar zich de huiskamer en de keuken bevindt. Zo wordt er een royale leefruimte voor u en uw gezin gecree?erd. Niet alleen door de vele vierkante meters maar ook door de lichtinval en het zicht op de tuin vanuit de huiskamer. Dat geeft zo’n ruimtelijke beleving!

VERDIEPING
De eerste verdieping bestaat uit drie lichte en grote slaapkamers die ook volop ruimte bieden voor kasten en andere opbergmogelijkheden. De Badkamer is licht en waar het lekker ontspannen en relaxen is. Op deze etage is ook een separaat toilet. De zolderverdieping is heel ruim en kunt u helemaal aanpassen aan uw eigen wensen.

Steeds meer Kortgeners zoeken vernieuwing, comfort en verduurzaming en steeds meer mensen ontdekken Kortgene. Daar komt nu een gouden collectie met 55 vrijstaande woningen, 2^1 kappers, eengezinswoningen, (semi) bungalows en appartementen beschikbaar. Grote, ruime, duurzame woningen met heel veel vrijheid. Woningen die, afhankelijk van
het type, nog meer ‘eigen’ te maken zijn door de keuze uit allerlei extra’s. Bijvoorbeeld met een uitbouw aan de achterzijde, de indeling van de zolder, een dakkapel of een extra kamer op de begane grond. Vanzelfsprekend zijn alle woningen duurzaam tot in de meterkast. De huizen kunnen desgewenst volledig gasloos en met een lage EPC waarde wordt de energierekening een verademing. In alle opzichten wordt de Kroon op Kortgene een vorstelijk onderkomen.

De Kroon op Kortgene wordt zo’n heerlijke woonomgeving. Op het stedenbouwkundig plan is goed te zien hoe ruimtelijk alles is ingedeeld. Alle woningen bieden de kenmerken waar Zeeland zo bekend om staat. Rust, ruimte, stilte en heel veel vrijheid. Ook qua ligging en bereikbaarheid is De Kroon op Kortgene heel aangenaam. Het wijkje kent e?e?n hoofdtoegangsweg zodat men de locatie zeker autoluw mag noemen. Het centrum van Kortgene ligt op 5 minuten fietsen. Er is een prima busverbinding naar belangrijke plaatsen in de omgeving. Ook liggen de A-wegen naar Rotterdam, Zierikzee, Goes en Middelburg dichtbij. Dat maakt De Kroon op Kortgene ook een ideale locatie voor forenzen die elders werken maar in hun vrije tijd kiezen voor een leven in landelijkheid.

Er zijn 11 kavels (eventueel met een ontwerp voor een vrijstaande woning), 8 tweekappers, 12 geschakelde levensloopbestendige woningen, 2 vrijstaande (semi) Bungalows en 9 appartementen. Voor de appartementen verwijzen wij u graag naar onze collega's van Schrijver-Versluijs.

De grondgebonden woningen worden u aangeboden door Kuub Makelaars in collegiale samenwerking met Neeskens Makelaars.

Foto's

Vrijstaande woning “Paleis” – HoofdfotoVrijstaande woning “Paleis” – Foto

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert

Waar kunnen we jou mee helpen?
Ik zoek een makelaar die mijn huis gaat verkopen.Ik wil een gratis online waardebepalingIk wil een vraag stellen via Whatsapp