Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Vrijstaande woning type A

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Omschrijving

Ten behoeve van de resterende (vrije) kavels heeft bouwbedrijf Rijk een variant doorontwikkeld die is gebaseerd op de tweekappers (A) die verder in het plan terug te vinden zijn. Opvallend is de ruimte. Het gebruiksoppervlak is 170 m2. Vanzelfsprekend wordt de woning uitgevoerd met een warmtepomp en zonnepanelen. Verder wordt de woning geleverd compleet met badkamer. De keuken is meestal een individuele keuze. Er is in de aanneemsom geen stelpost…

Toon volledige omschrijving

Omschrijving

Ten behoeve van de resterende (vrije) kavels heeft bouwbedrijf Rijk een variant doorontwikkeld die is gebaseerd op de tweekappers (A) die verder in het plan terug te vinden zijn. Opvallend is de ruimte. Het gebruiksoppervlak is 170 m2.
Vanzelfsprekend wordt de woning uitgevoerd met een warmtepomp en zonnepanelen. Verder wordt de woning geleverd compleet met badkamer. De keuken is meestal een individuele keuze. Er is in de aanneemsom geen stelpost opgenomen hiervoor. Vraag naar de mogelijkheden.

De nieuwe wijk is speels en natuurlijk opgezet, wat helemaal aansluit bij de sfeer en de straten in de oude dorps- kern. De woningen worden uitgevoerd met uitstekende afwerking en topsanitair.

In ’s-Heer Arendskerke is het in alle opzichten heerlijk wonen. Hier kun je je kinderen nog veilig en beschut laten opgroeien. Rustig, dorps, te midden van natuur en met alle noodzakelijke voorzieningen op loopafstand. Arendskwartier ligt naast het kinderdagverblijf in het nieuwe zorgcentrum, met aan de andere kant de openbare basisschool. En ook de sportclub is nooit ver weg.

Zegt de plaatsnaam ‘s-Heer Arendskerke sommige kinderen misschien nog niet zoveel, de naam Klok’uus zegt alles! Wie wil er nu niet wonen naast de leukste speelboerderij van Zeeland...? Klok’uus beschikt over een ruim aanbod aan binnen en buiten spelen voor kleine en grotere kids.

Het kinderdagverblijf van Kibeo maakt samen met de buiten- schoolse opvang en peutergroep deel uit van de brede school in ’s-Heer Arendskerke. Kinderopvang is hier - als je het nodig hebt - goed geregeld. Direct tegen het nieuwe Arendskwartier ligt de openbare basisschool ‘Schengehof’. Een fijne school, waar de kinderen snel vriendjes maken. In de pauze kunnen ze veilig zelf terug naar huis lopen. Lekker, als je kinderen al jong zelfstandig op pad kunnen.

Wie van winkelen houdt, komt naar Goes, want het winkel- aanbod is royaal. De winkelstraten in de binnenstad met het middeleeuwse stratenpatroon herbergen naast de groot- winkelbedrijven ook tal van leuke kleine, authentieke win- keltjes van zelfstandige ondernemers.

Van een show in Theater de Mythe tot een premie?re in de Davinci bioscoop, van bowlen tot een optreden in Podium ’t Beest; het aanbod in Goes om een avondje uit te gaan is enorm en vanuit ’s-Heer Arendskerke fiets je er in 20 minuten naartoe. Gezellig uit eten aan de oude stadshaven of op de Grote Markt? In het grote restaurantaanbod zijn alle keukens, ambiances en prijsklassen vertegenwoordigd: Italiaans, Grieks, Oosters...

In Arendskwartier woon je niet alleen in een van de mooiste kernen van Zuid-Beveland, je woont bovendien in een heerlijk ruime woning in een prachtige nieuwe wijk en waar voor iedere woning geldt: hier krijg je heel veel woning voor je geld.

Foto's

Vrijstaande woning type A – HoofdfotoVrijstaande woning type A – Foto 3Vrijstaande woning type A – FotoVrijstaande woning type A – Foto 2Vrijstaande woning type A – Foto 4

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert