Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

SlaapStrandhuisjes ong Koudekerke

€ 175.000,- k.k.

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto's

Nieuwsgierig naar de rest van deze woning?

Bekijk alle foto`s

Perceel
Perceel50 m2

Omschrijving

Kijkmomenten zijn inmiddels volgeboekt. Bekijk de video live op 23 april om 15.30 via onze kanalen op Youtube (KuubTV) en Facebook. (of later in de herhaling) Er komt een unieke kans om een slaapstrandhuisje (of zelfs meer) te bemachtigen op het prachtige zuiderstrand van Dishoek in Zeeland. Deze 3 meter brede huisjes behoren tot de meest geliefde van Nederland en het is dan ook een unieke mogelijkheid om er een…

Toon volledige omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs
€ 175.000,- k.k.
Aangeboden sinds
16 april 2021
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Toon volledige kenmerken

Omschrijving

Kijkmomenten zijn inmiddels volgeboekt. Bekijk de video live op 23 april om 15.30 via onze kanalen op Youtube (KuubTV) en Facebook. (of later in de herhaling)

Er komt een unieke kans om een slaapstrandhuisje (of zelfs meer) te bemachtigen op het prachtige zuiderstrand van Dishoek in Zeeland. Deze 3 meter brede huisjes behoren tot de meest geliefde van Nederland en het is dan ook een unieke mogelijkheid om er een te kopen. Het betreft 4 huisjes direct ten westen van strandpaviljoen "Kon Tiki".

De huisjes voor verkoop zijn de laatste jaren bijzonder schaars en de prijzen stijgen nog steeds. De richtprijs van elk huisje bedraagt € 175.000,- Het gaat dus om een huisje plus het recht om de plek te mogen huren. De totale kosten op jaarbasis bedragen circa € 3.000,-. Het gaat om de huur, transport en opslag van- en naar het strand, gas, electra en water.

Het huisje is geschikt voor 4 personen. Er zijn twee vaste (stapel)bedden en twee inklapbedden. Er is een zolder(tje) waar je met enige aanpassing een slaapruimte voor kinderen zou kunnen maken. De huisjes zijn voorzien van Water en Electra. Er is een geiser aanwezig voor het warmwater. (gasflessen). Afvoer is geregeld middels een ingegraven ton in het zand. De huisjes zijn goed onderhouden, hebben kunststof bekleding en voldoen aan de strenge eisen van de brandweer. Verhuur is toegestaan, eigen gebruik is natuurlijk het leukst.

Het betreft een zogenaamde roerende zaak; Er is derhalve geen overdrachtsbelasting verschuldigd. Houd wel rekening met overschrijvingskosten (ca 500 euro) om het huurcontract op naam te zetten.

De huisjes zijn vrijwel voltijds verhuurd tot september 2021.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 175.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Inhoud
0 m3
Indeling
Energie
Kadastrale gegevens
Perceeloppervlakte
50 m2
Berging
Garage
Soort garage
Geen garage
Parkeergelegenheid

Ik heb interesse!

Vul hieronder je gegevens in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Foto's

SlaapStrandhuisjes ong (Koudekerke) – HoofdfotoSlaapStrandhuisjes ong (Koudekerke) – FotoSlaapStrandhuisjes ong (Koudekerke) – Foto 2SlaapStrandhuisjes ong (Koudekerke) – Foto 4SlaapStrandhuisjes ong (Koudekerke) – Foto 5SlaapStrandhuisjes ong (Koudekerke) – Foto 3SlaapStrandhuisjes ong (Koudekerke) – Foto 9SlaapStrandhuisjes ong (Koudekerke) – Foto 7SlaapStrandhuisjes ong (Koudekerke) – Foto 10SlaapStrandhuisjes ong (Koudekerke) – Foto 6SlaapStrandhuisjes ong (Koudekerke) – Foto 8SlaapStrandhuisjes ong (Koudekerke) – Foto 11SlaapStrandhuisjes ong (Koudekerke) – Foto 15SlaapStrandhuisjes ong (Koudekerke) – Foto 12SlaapStrandhuisjes ong (Koudekerke) – Foto 16SlaapStrandhuisjes ong (Koudekerke) – Foto 14SlaapStrandhuisjes ong (Koudekerke) – Foto 13

Plattegronden

Niet gevonden wat je zocht?

Laat ons weten waarnaar je op zoek bent met KuubAlert!

Aanmelden kuubalert

Waar kunnen we jou mee helpen?
Ik zoek een makelaar die mijn huis gaat verkopen.Ik wil een gratis online waardebepalingIk wil een vraag stellen via Whatsapp