Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Weten wat je huis waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Wat is mijn huis waard?

Je overweegt om je woning te gaan verkopen. Voordat je begint aan de zoektocht naar een nieuwe woning of wanneer je jouw droomwoning al op het oog hebt, is het niet onbelangrijk om te weten wat je huidige woning waard is. Zo weet je niet alleen zelf waar je aan toe bent, maar is het ook een uitgangspunt voor een geldverstrekker om te toetsen wat je mogelijkheden na verkoop zullen zijn.

De waardebepaling

Een huis wordt niet alleen ingeschat door wat wij als makelaars vinden, er spelen nogal wat factoren een rol bij de waardebepaling van je woning. We schatten de waarde van je woning op basis van de fysieke gesteldheid van de woning, maar de omgeving waarin de woning staat, moet ook zeker worden meegenomen bij het bepalen van de juiste waarde.

Direct een indicatie in je mailbox?

We hebben een handige online tool om je direct een indicatie te geven van wat je woning waard is. Je vult de belangrijkste kenmerken van je woning in en je ontvangt de geschatte waarde op het e-mailadres dat je opgeeft. Het bedrag dat aangegeven wordt is slechts een indicatie.

Online waardebepaling aanvragen

Wil jij een exacte waardebepaling?

Onze gratis waardebepaling geeft je een eerste indicatie. Onze makelaar kan een realistische waarde van je woning berekenen op basis van verschillende factoren. Wil jij weten wat je woning waard is?

Ja, ik wil een waardebepaling aanvragen