Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

De makelaar in Goes en omstreken!

Laten we een afspraak maken

Makelaar Goes

Goes is met ruim 27.000 inwoners de grootste stad van Zuid-Beveland. En als centrale plek op Zuid-Beveland heeft het dan ook een groot aanbod aan voorzieningen. In de Beukenstraat is het kantoor van Kuub Makelaars Goes te vinden. Hier helpen aankoop- en verkoopmakelaars Collin en Joyce je graag met het vinden van je droomhuis, of het verkopen van je woning. Stap gerust eens binnen of neem contact op, om de mogelijkheden met onze NVM-Makelaars te bespreken.

Op zoek naar een woning in Goes

Goes kent een gevarieerde woonomgeving, zo kun je wonen in de historische binnenstad, maar telt het ook vee nieuwe moderne nieuwbouwwijken en jaren-30 straten. Het aantal inwoners van de gehele gemeente Goes is: 38.080. Al deze wijken hebben hun eigen kenmerkende stijl, met andere woorden in Goes is er genoeg keuze. Kies je voor het wonen in de historische binnenstad, woon je liever wat ‘dorpser’ in de wijk Aria, verkies je het water van het Goede of kies je voor de onlangs gebouwde wijken met veel starterswoningen.

 

Wonen in Goes

Het is fijn wonen in Goes. Dit onderstreept ook de titel wat de gemeente in 2010 won; ‘Gemeente van het Jaar voor heel Nederland’. Hieruit kwam naar voren dat de inwoner blij is met de leefomgeving op het gebied van jeugd, werken en veiligheid. Zo staat Goes ook bekend als ‘Onderwijsstad’. Er zijn ruim 12.500 leerlingen, van wie er 9.000 naar het voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs gaan.

Wat binnen- en buitensportaccomodaties bekend zit je er ook goed. Er zijn meer dan 60 sportverenigingen met een heel divers sportaanbod. Zo is er het buitensportcomplex ‘Sportpark Het Schenge’ waar dat je sporten als voetbal, rugby, korfbal en atletiek kunt beoefenen. Ook het omnium is gericht op sport en recreatie, dit veelzijdige sport- en recreatiecentrum is overdekt met meerdere sporthallen en zwembaden onder één dak.

Aankoopmakelaar Goes

Als aankoopmakelaar in Goes helpen we je natuurlijk graag bij het vinden van je droomwoning. Of dat het nu in hartje Goes is of in één van de rustigere buitenwijken. Jij bepaalt waar dat wij je bij gaan helpen. Van het vinden van je droomhuis, tot het bieden en de afhandeling van de notaris. We zijn het gehele traject betrokken en dat doen we in goed overleg. Wist je dat kopers die een aankoopmakelaar in de arm nemen gemiddeld 40% goedkoper uit zijn, dan wanneer zij de onderhandelingen zelf doen? Met aankoopbegeleiding kies je voor een flinke besparing.

Verkoopmakelaar Goes

Wil je om uiteenlopende redenen je huis in Goes verkopen? Ook dan zijn wij jouw makelaar in Goes, want als je je huis verkoopt wil je dit zo goed mogelijk doen. Wij bieden je hulp met onze ervaring, kennis en persoonlijke aanpak. We zetten alles op alles om jouw woning te verkopen, en dat proces gaat bij ons in 6 stappen. Ook kunnen we je helpen met het taxeren van je woning.

Benieuwd naar wat je eigen woning waard is? Vraag dan direct een gratis, online waardebepaling aan! Het is ook mogelijk om een echte waardebepaling te doen, dit is ook het vertrekpunt voor de verkoop van je woning.

Ik wil een gratis online waardebepaling!

Klinkt goed, hoe beginnen we?

Het kopen of verkopen van je woning doe je niet elke dag. Online kun je veel vinden, maar persoonlijk advies is heel belangrijk. Stuur onze makelaars in Goes een berichtje of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.