Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

De makelaar in Goes voor het aankopen of verkopen van jouw woning!

Laten we een afspraak maken

Makelaar Goes

Met ruim 27.000 inwoners is Goes dé stad van Zuid-Beveland. In de Beukenstraat vind je het kantoor van Kuub Makelaars Goes. Hier helpen NVM-makelaars Collin, Joyce en Duco en commerciële duizendpoot Aline je graag met:

Het vinden en aankopen van je droomhuis
Het verkopen van je woning
Het taxeren van je woning
Hypotheekadvies
Een gratis waardebepaling

Stap gerust eens binnen of neem contact op, om de mogelijkheden met onze makelaars te bespreken.

Verkoopmakelaar Goes

Wil je om uiteenlopende redenen je huis in Goes verkopen? Ook dan zijn wij jouw makelaar in Goes, want als je je huis verkoopt wil je dit zo goed mogelijk doen. Wij bieden je hulp met onze ervaring, kennis en persoonlijke aanpak. We zetten alles op alles om jouw woning te verkopen. Ook kunnen we je helpen met het taxeren van je woning.

> Een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken

Benieuwd naar wat je eigen woning waard is? Vraag dan direct een gratis, online waardebepaling aan! Het is ook mogelijk om een echte waardebepaling te doen, dit is ook het vertrekpunt voor de verkoop van je woning.

> Ik wil een gratis online waardebepaling!

Aankoopmakelaar Goes

Als aankoopmakelaar in Goes helpen we je natuurlijk graag bij het vinden van je droomwoning. Of dat het nu in hartje Goes is of in één van de rustigere buitenwijken. Jij bepaalt waar wij je bij gaan helpen. Van het vinden van je droomhuis, tot het bieden en de afhandeling van de notaris. We zijn het gehele traject betrokken en dat doen we in goed overleg.

Wist je dat kopers die een aankoopmakelaar in de arm nemen gemiddeld 40% goedkoper uit zijn, dan wanneer zij de onderhandelingen zelf doen?

> Lees meer over de voordelen van een aankoopmakelaar

Nieuw te koop

Klinkt goed, hoe beginnen we?

Het kopen of verkopen van je woning doe je niet elke dag. Online kun je veel vinden, maar persoonlijk advies is heel belangrijk. Stuur onze makelaars in Goes een berichtje of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.