Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

De makelaar in Goes en omstreken!

Laten we een afspraak maken

Goes is met ruim 27.000 inwoners de grootste stad van Zuid-Beveland. En als centrale plek op Zuid-Beveland heeft het dan ook een groot aanbod aan voorzieningen. Van diverse winkels in het centrum tot musea en van een bioscoop tot een ziekenhuis. In Goes is het allemaal te vinden.

In de Beukenstraat is het kantoor van Kuub Makelaars Goes te vinden. Hier helpen aankoop- en verkoopmakelaars Collin en Joyce je graag met het vinden van je droomhuis, of het verkopen van je woning. Stap gerust eens binnen of neem contact op, om de mogelijkheden met onze NVM-Makelaars te bespreken.

Of dat je nu een koopwoning of een huurwoning in Goes zoekt het huizenaanbod is nog steeds hoog. Eengezinswoningen komen hier veruit het meeste voor. De gemiddelde vraagprijs (369.009) van een woning ligt onder het nationaal gemiddelde. Daarnaast woont in 35% van het totale huizenaanbod een gezin met kinderen. Dit aantal ligt vergeleken met Middelburg en Zierikzee hoger.

Op zoek naar een woning in Goes

Goes kent een hele gevarieerde woonomgeving, zo kun je wonen in de historische binnenstad, maar telt het ook vee nieuwe moderne nieuwbouwwijken en jaren-30 straten. Daaromheen liggen nog 8 dorpen dit zijn: Wilhelminadorp, Kloetinge, Kattendijk, ’s-Heer-Arendskerke, Eindewege, ’s-Heer-Hendrikskinderen, Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge. Het aantal inwoners van de gehele gemeente Goes is: 38.080. Al deze wijken hebben hun eigen kenmerkende stijl, oftewel in Goes is er genoeg keuze. Kies je voor het wonen in de historische binnenstad, woon je liever wat ‘dorpser’ in de wijk Aria, verkies je het water van het Goede of kies je voor de onlangs gebouwde wijken met veel starterswoningen.

 

Wonen in Goes

Het is fijn wonen in Goes. Dit onderstreept ook de titel wat de gemeente in 2010 won; ‘Gemeente van het Jaar voor heel Nederland’. Hieruit kwam naar voren dat de inwoner blij is met de leefomgeving op het gebied van jeugd, werken en veiligheid. Zo staat Goes ook bekend als ‘Onderwijsstad’. Er zijn ruim 12.500 leerlingen, van wie er 9.000 naar het voorgezet- en middelbaar beroepsonderwijs gaan. In totaal zijn er 19 basisscholen gevestigd met elk hun eigen achtergrond. Kent Goes maar liefst 6 verschillende middelbare scholen en zijn er ook nog 2 MBO-scholen gevestigd.

Wat binnen- en buitensportaccomodaties bekend zit je er ook goed. Er zijn meer dan 60 sportverenigingen met een heel divers sportaanbod. Zo is er het buitensportcomplex Sportpark Het Schenge waar dat je sporten als voetbal, rugby, korfbal en atletiek kunt beoefenen. Ook het omnium is gericht op sport en recreatie, dit veelzijdige sport- en recreatiecentrum is overdekt met meerdere sporthallen en zwembad onder één dak.

Hulp bij het kopen van een woning

Als aankoopmakelaar helpen we je natuurlijk graag bij het vinden van je droomwoning. Of dat het nu in hartje Goes is of in één van de rustigere buitenwijken. Jij bepaalt waar dat wij je bij gaan helpen. Van het vinden van je droomhuis, tot het bieden en de afhandeling van de notaris. We zijn het gehele traject betrokken en dat doen we in goed overleg. En wist je dat kopers die een aankoopmakelaar in de arm nemen gemiddeld 40% goedkoper uit zijn, dan wanneer zij de onderhandelingen zelf doen? Met aankoopbegeleiding kies je voor een flinke besparing.

Of je woning in Goes verkopen?

Wil je om uiteenlopende redenen je huis in Goes verkopen? Ook dan staat Kuub Makelaars Goes voor je klaar, want als je je huis verkoopt wil je dit zo goed mogelijk doen. Wij bieden je hulp met onze ervaring, kennis en persoonlijke aanpak. We zetten alles op alles om jouw woning te verkopen, en dat proces gaat bij ons in 6 stappen. Ook kunnen we je helpen met het taxeren van je woning.

Benieuwd naar wat je eigen woning waard is? Vraag dan direct een gratis, online waardebepaling aan! Het is ook mogelijk om een echte waardebepaling te doen, dit is ook het vertrekpunt voor de verkoop van je woning.

Ik wil een gratis online waardebepaling!

Klinkt goed, hoe beginnen we?

Het kopen of verkopen van je woning doe je niet elke dag. Online kun je veel vinden, maar persoonlijk advies is heel belangrijk. Stuur onze makelaars in Goes een berichtje of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.