Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Je woning verkopen? Dan kies je voor de makelaar met inhoud!

Laten we een afspraak maken

Jouw woning verkopen doen we als volgt

Het verkopen van je woning, er komt nogal wat bij kijken en waar moet je aan denken? Wanneer je een nieuwe woning op het oog hebt wil je niet met de lasten van twee huizen zitten, of in ieder geval zo kort mogelijk. Zo gauw je een nieuwe woning hebt gevonden wil je jouw woning zo snel en goed mogelijk verkopen. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen! Ons verkoopplan is opgebouwd uit duidelijke stappen waarbij jij aangeeft wat je zelf doet en wat wij voor je doen, daarnaast houden we je continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

01. Waardebepaling

Het verkopen van je woning begint met een persoonlijk gesprek bij je thuis. Alle zaken met betrekking tot de woning worden doorgenomen, waarna we overgaan tot een waardebepaling en je een reële opbrengstwaarde vertellen en je adviseren over de vraagprijs van je woning.

Alvast een gratis waardebepaling aanvragen voor de indicatieve waarde

02. Strategie

Daarna gaan we aan de slag met een verkoopstrategie. Die bepalen we samen, aan de hand van wat wij denken dat er nodig is en jouw wensen. Wie is de potentiële koper en hoe gaan we die bereiken? Om te beginnen is het essentieel om te zorgen voor goede fotografie en alle informatie waarnaar die potentiële koper mogelijk op zoek is. Een eerste indruk maak je namelijk maar één keer!

Lees meer over de do’s en dont’s bij het verkopen van je woning!

03. Promotie

Wil je wel of niet een bord in de tuin of aan het huis? Welke promotiemiddelen gaan we inzetten? Kies je dan voor de inzet van advertenties, flyers, internet marketing of aanmelding bij bijvoorbeeld Funda.nl? Wil je extra indruk maken door ook 360° foto’s, een video of zelfs een hoogtefoto te laten zien? Het is allemaal mogelijk én voordat de promotie wordt gestart, krijg je alle uitingen ter goedkeuring te zien.

04. Verwerking

Alles draait om het krijgen van bezichtigingen en de resultaten ervan. Elke reactie die bij ons binnenkomt wordt bewaard en verwerkt in je persoonlijke dossier. De makelaar begeleidt de bezichtigingen en brengt je na afloop meteen op de hoogte van de eerste indruk die hij of zij heeft van de potentiële kopers. Positief of negatief? Komt er een tweede bezichtiging? Je hoort het meteen. Daarnaast heb je altijd toegang tot je online dossier!

Maak je huis bezichtigingsproof met de tips uit deze blog

05. Onderhandeling

Een potentiële koper brengt een bod uit op je woning! Dan begint het pas echt, de onderhandeling! Wij spelen allereerst een begeleidende rol in de onderhandelingen, of als jij dat wilt maken we vooraf afspraken over de minimale opbrengst. De uiteindelijke beslissing ligt altijd bij jou. Je kunt rekenen op goed onderbouwd advies zodat je een goed besluit kunt nemen. Zo verkopen we samen jouw woning.

06. Afhandeling

Je huis is verkocht, te gek! Maar dan begint het administratieve werk, daar hoef jij je geen zorgen over te maken, wij zorgen voor de juridische afwikkeling. We stellen de koopakte op en we zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk door alle partijen getekend wordt. We controleren de leveringsakte en ook de oplevering van je woning wordt door ons begeleid. Zijn er na de oplevering nog onduidelijkheden? Dan kun je natuurlijk op ons rekenen.

Klinkt goed! Hoe beginnen we?

De vervolgstap is simpel. Je stuurt ons een berichtje, vraagt een (gratis) waardebepaling aan, of laat hieronder je telefoonnummer achter. Dan bellen wij je op werkdagen binnen 24 uur terug en maken we een vrijblijvende afspraak.