Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Op zoek naar een makelaar in Middelburg?

Laten we een afspraak maken!

Jouw makelaar in Middelburg

Als hoofdstad van Zeeland beschikt Middelburg natuurlijk ook over een kantoor van Kuub Makelaars. Het kantoor is gevestigd aan de Korte Geere, en hier kun je onze taxateur, aankoop- en verkoopmakelaar Frédérique vinden. Zij helpt je graag met het vinden van je droomwoning, huurwoning of met het verkopen van je huis. Dit bevestigen de recensies op Funda ook over Kuub kantoor Middelburg.

Met zo’n 48.000 inwoners is het huizenaanbod in Middelburg heel divers. Tevens is de vraag van koopwoningen en huurwoningen ontzettend hoog. Je koopt een huis in deze stad met historische gebouwen gemiddeld voor 347.000,-

Nieuw te koop

Op zoek naar een huis in Middelburg

Middelburg telt 22.405 huishoudens, hiervan heeft zowel 27% kinderen als geen kinderen. Het overige aantal betreft eengezinswoningen. Als starter moet je in Middelburg zijn, het aanbod aan starterswoningen is namelijk heel erg hoog. Woningaanbod in het midden- en hogere segment zijn redelijk beschikbaar. Er is ook een ruim aanbod aan portiek- en galerijflatwoningen.

In de gehele gemeente Middelburg bestaan de huizen uit ruim 60% van het totale huizenaanbod aan koopwoningen. Hiervan is 70% eengezinswoning en de overige 30% meergezinswoning.  86% van de huizen zijn voor de eeuwwisseling gebouwd en dus 14% werd vanaf het jaar 2000 gebouwd.

Als aankoopmakelaar helpen we je met het vinden van je droomhuis, het bieden en de afhandeling bij de notaris. Maar jij bepaalt waar we je bij helpen. Wist je dat kopers die een aankoopmakelaar in de arm nemen gemiddeld 40% goedkoper uit zijn, dan wanneer zij de onderhandelingen zelf doen? Met aankoopbegeleiding van een makelaar in Middelburg kies je voor een flinke besparing.

Wonen in Middelburg

De stad gelegen op het eiland Walcheren (net als Vlissingen) kenmerkt zich door het historische karakter. In de binnenstad zijn meerdere karakteristieke gebouwen te zien waaruit je kunt herleiden dat het in de 11e eeuw al stadsrechten heeft gekregen. Om het centrum heen bestaat Middelburg uit 6 verschillende wijken: Middelburg-centrum, Middelburg-Noord, Middelburg-Zuidwest, Middelburg-Zuidoost, Nieuw- en Sint Joosland en Arnemuiden.

Verder heb je er de voorzieningen die je in een stad verwacht; zo is er een breed en divers aanbod aan winkels. Is er de beschikking over voldoende horecagelegenheden zoals bijvoorbeeld op de Markt van Middelburg en hetzelfde geldt voor sportvoorzieningen. Wat betreft het onderwijs zit het ook goed, zo zijn er basisscholen en middelbare scholen. En beschikt Middelburg ook over zowel MBO als hbo-opleidingen, en een universiteit.

De historische binnenstad

Middelburg kent meerdere toeristische trekpleisters. In hartje Middelburg heb je de Markt van Middelburg, hier vindt iedere donderdag de markt plaats en zijn er voldoende horecagelegenheden. De abdij van Middelburg ligt ook in het centrum. Dit is een voormalig Abdij waar vroeger monniken woonden en waarvan de oudste delen uit de elfde eeuw stammen. Met vier grote en vier kleine torens is het een ware eye-catcher en dus niet te missen. Ook kun je in de Zeeuwse hoofdstad de Kloveniersdolen vinden, het is een zeventiende-eeuws gebouw wat zich kenmerkt door de rood-wit geschilderde luiken. En zo zijn er nog veel meer; van de koorkerk tot lange jan en van het stadhuis tot de Sint Jorisdoelen.

Je huis in Middelburg verkopen?

Ga je je koopwoning in Middelburg verlaten? Dan wil je je huis zo goed mogelijk verkopen. Gemiddeld verkoop je je huis in Middelburg al na 24 dagen. Ook voor het verkopen van je woning is Kuub de makelaar in Middelburg met de nodige kennis, verstand van zaken en een persoonlijke aanpak. We zetten alles op alles om jouw woning te verkopen. Dit proces gaat bij ons in 6 stappen.  Ook kunnen we je helpen met het taxeren van je woning.

Benieuwd naar wat je eigen woning waard is? Vraag dan direct een gratis, online waardebepaling aan!

Veelgestelde vragen woningzoekendenVeelgestelde vragen woningzoekendenVeelgestelde vragen woningverkopersVeelgestelde vragen woningverkopersVeelgestelde vragen taxatieVeelgestelde vragen taxatieVeelgestelde vragen financieringVeelgestelde vragen financiering

Hoe kan Frédérique jou helpen?

Kuub is de makelaar in Middelburg voor het kopen en verkopen van je woning. Hoe kunnen we jou helpen? Makelaar Collin staat voor je klaar. Stap bij ons binnen in het centrum van Middelburg of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Direct antwoord krijgen op een vraag? Bekijk dan de veelgestelde vragen pagina!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.