Kantoor Goes 0113-227788
Kantoor Zierikzee 0111-416888

Persoonlijk kennis maken met Kuub Makelaars?

Laten we een afspraak maken

Thuis in Zeeland

De makelaars van Kuub zijn thuis in Zeeland, hebben een flinke dosis ervaring en de no-nonsense instelling om jouw woning succesvol te verkopen of om samen met jou je droomwoning te vinden. Maak kennis met onze makelaars.

Collin Hoondert

Collin is eigenaar van Kuub Makelaars. Hij heeft 25 jaar ervaring in de commerciële dienstverlening waarvan bijna 20 jaar in het onroerend goed. Met een HBO communicatie-diploma op zak heeft Collin de kennis en kunde om jouw woning succesvol te verkopen. In zijn spaarzame vrije tijd leeft hij zich uit als drummer bij diverse bands. Collin is getrouwd en heeft drie pubers thuis op de bank (hangen). Vanuit de vestiging in Goes staat hij voor je klaar.

collin@kuubmakelaars.nl
06-12752002

 

Maurice Geense

Mede-eigenaar Maurice studeerde Vastgoed en Makelaardij en heeft inmiddels 12 jaar ervaring in het vak. Hij is actief bij diverse sportverenigingen en lid van de ronde tafel Schouwen-Duiveland. Hij heeft een vrouw en twee prachtige dochters. Maurice heeft een enorme drive om jou zo goed mogelijk te helpen. Hij staat voor je klaar in vestiging Zierikzee.

maurice@kuubmakelaars.nl
06-53482584

 

 

Marjolein Kloet

Marjolein is geboren en getogen op Schouwen-Duiveland. Ze is zeer accuraat en doet er alles aan om een perfecte match tussen klant en pand te verzorgen. Marjolein houdt veel van zingen. Marjolein is werkzaam van maandag tot en met woensdag in Zierikzee.

marjolein@kuubmakelaars.nl
06-12464723

 

Joyce Menheere

Joyce heeft als voormalig interieuradviseuze kijk op de bouw en de details van een pand. Joyce denkt in mogelijkheden en is vastberaden om jouw woning te verkopen of om samen met jou je droomhuis te vinden. Ze is zeer gedreven en heeft energie voor 10. Ze woont in Kloetinge met haar twee stoere zonen. Joyce is werkzaam in Goes.

joyce@kuubmakelaars.nl
06-12831576

Amber de Reuver

Amber is de spil van de organisatie. Gediplomeerd A-RMT en officemanager van beide vestigingen. Meestal is zij het eerste aanspreekpunt. Denkt altijd mee en zit boordevol met goede ideeën. Ze woont samen en heeft twee zonen. Amber zit afwisselend in Goes en Zierikzee.

0113-227788 / 0111-416888
info@kuubmakelaars.nl

 

Frédérique Klijberg

Frédérique is onze nieuwste aanwinst. Ze komt uit Middelburg, maar haar tongval verraadt enige Brabantse roots. Met enige jaren ervaring in de makelaardij en ervaring als kopersbegeleider in de nieuwbouw is ze uitermate goed uitgerust om juist nieuwbouwhuizen aan de man te brengen. Frédérique woont met drie puberdochters in Middelburg. Ze werkt vanuit ons kantoor in Goes.

 

frederique@kuubmakelaars.nl
06-42222124