Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Persoonlijk kennis maken met Kuub Makelaars?

Laten we een afspraak maken

Thuis in Zeeland

De makelaars van Kuub zijn thuis in Zeeland. Dankzij een flinke dosis ervaring en de no-nonsense instelling zijn ze goed uitgerust om jouw woning succesvol te verkopen of om samen met jou je droomwoning te vinden. Maak kennis met onze makelaars.

Collin Hoondert

Collin is oprichter van Kuub Makelaars. Hij heeft bijna 30 jaar ervaring in de commerciële dienstverlening waarvan ruim 20 jaar in het onroerend goed. Met een HBO communicatie-diploma op zak heeft Collin de kennis en kunde om jouw woning succesvol te verkopen. In zijn spaarzame vrije tijd leeft hij zich uit als drummer bij diverse bands. Collin is getrouwd en heeft drie pubers thuis op de bank (hangen). Vanuit de vestiging in Goes staat hij voor je klaar, maar hij is regelmatig op de andere vestigingen te vinden.

collin@kuubmakelaars.nl
06-12752002

Meer over Collin

Maurice Geense

Mede-eigenaar Maurice studeerde Vastgoed en Makelaardij en heeft inmiddels 15 jaar ervaring in het vak. Hij is actief bij diverse sportverenigingen en lid van de ronde tafel Schouwen-Duiveland. Maurice heeft een vrouw en twee prachtige dochters. Verder heeft hij een enorme drive om jou zo goed mogelijk te helpen. vanuit de vestiging Zierikzee staat hij voor je klaar.

maurice@kuubmakelaars.nl
06-53482584

 

 

Joyce Menheere

Joyce heeft als voormalig interieuradviseuze kijk op inrichting,  bouw en de details van een pand. Ze denkt in mogelijkheden en is vastberaden om jouw woning te verkopen. En bovendien is ze uitstekend in staat om samen met jou je droomhuis te vinden. Joyce is zeer gedreven en heeft energie voor 10. Ze woont in Kloetinge met haar twee stoere zonen. Vanuit ons kantoor in Goes-Zuid bedient ze alle klanten in Noord- en Zuid Beveland

joyce@kuubmakelaars.nl
06-12831576

Frédérique Klijberg

Frédérique komt uit Middelburg, maar haar tongval verraadt enige Brabantse roots. Met enige jaren ervaring in de makelaardij en ervaring als kopersbegeleider in de nieuwbouw is ze uitermate goed uitgerust om zowel nieuwbouw als bestaande bouw aan de man te brengen. Daarnaast is ze ook nog beëdigd taxateur. Frédérique woont met drie puberdochters in Middelburg. Vanaf oktober 2020 runt zij het kantoor in Middelburg aan de Korte Geere. Kom gerust een keertje langs.

 

frederique@kuubmakelaars.nl
06-42222124

 

Tommy van Overmeeren

Tommy is een ras echte Zeeuw(s-Vlaming). Geboren en getogen in Axel, waar tegenwoordig ook onze vestiging te vinden is. Centraal gelegen tussen D’ee en Hontenisse. Van daaruit bestrijkt Kuub Makelaars de hele regio Zeeuws-Vlaanderen. Na een carriére als sportleraar, via de recreatie en de uitzendbranche kwam Tommy terecht in de Makelaardij. In 5 jaar tijd groeide het kantoor uit tot een van de grootste NVM kantoren in deze regio. Recent is hij voor de 3e x vader geworden. Ditmaal van een stoere zoon nadat hij en zijn vrouw Rianne reeds 2 prachtige dochters mochten krijgen. Tommy gaat met zijn team voor goud!

tommy@kuubmakelaars.nl
06-20875776

Stefan Krijn

Stefan is geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen en momenteel woonachtig in Terneuzen met zijn gezin. Naast woningmakelaar is Stefan op weg om zich te specialiseren als taxateur (woningen en bedrijfsonroerend goed). Zijn doel is om, samen met het volledige team, full service diensten te verlenen op het gebied van verkoop/aankoop, huur/ verhuur en taxaties voor uw vastgoed, op een professionele maar toch toegankelijke wijze waarbij kwaliteit en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan.

stefan@kuubmakelaars.nl
06-19340516

Mirjam Bruins Slot

Als je Mirjam ziet of spreekt heeft zij standaard pen en papier in de aanslag. Als Assistent-Makelaar regelt zij vanuit de vestiging in Axel alles tot in de puntjes voor heel Zeeuws-Vlaanderen. Mirjam heeft een hart voor de streek. Zij werkt nu bijna 6 jaar in de makelaardij, maar hiervoor heeft zij jarenlang onze prachtige provincie Zeeland onder de aandacht gebracht bij de toerist. Zij kent de regio dan ook tot in bijna elke uithoek. Mirjam is getrouwd en is moeder van twee leuke boys en een kleine meid.

mirjam@kuubmakelaars.nl

Melanie Murre

Contact met klanten geeft Melanie voldoening waarbij zij mensen kan helpen hun droomwoning te vinden! Als jongste teamlid van de vestiging Axel staat zij klaar als commercieel medewerker binnendienst. Met haar gedreven persoonlijkheid is zij bezig met het behalen van haar opleiding tot Assistent-Makelaar en hoopt daarna haar opleiding Makelaar-Taxateur te behalen. Met haar creativiteit draagt zij zorg voor de Social Media kanalen voor Zeeuws-Vlaanderen. Naast haar werk reist zij graag naar bijzondere wereldsteden. Melanie zorgt er graag voor dat ze er altijd verzorgd en stralend uitziet. Zo kunt u haar dan ook verwachten.

melanie@kuubmakelaars.nl

Duco Fluit

Onze jongste medewerker is inmiddels wel Kandidaat Makelaar Taxateur. Duco is op alle vestigingen boven de Westerschelde te vinden en overal inzetbaar, zowel in de binnen- als in de buitendienst. Naast makelen is hij ook nog eens bijzonder sportief: Met zwemmen, skien en fitness zijn de dagen snel gevuld. Met een tomeloze inzet en enthousiasme doet hij er alles aan om jouw huis goed te verkopen.

duco@kuubmakelaars.nl
06-12464723

Aline Mol

Grote kans als je Kuub Makelaars belt dat je Aline aan de lijn krijgt. Ze is als officemanager vanuit het kantoor in Goes de spin in het web. Niets ontgaat haar en zij duwt alle collega’s van alle vestigingen vriendelijk maar duidelijk een beetje in de juiste richting. Ze is zeer gedreven, punctueel, vriendelijk en enthousiast maar bovenal een geweldige collega. Aline is getrouwd en woont in ’s Gravenpolder. In haar vrije tijd is ze ook nog eens een begenadigd banketbakker èn is ze te vinden in haar moestuin.
.

aline@kuubmakelaars.nl