Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Je huis kopen of verkopen met een makelaar in Zierikzee

Laten we kennismaken

Jouw makelaar in Zierikzee

Op Schouwen-Duiveland is Zierikzee de thuisbasis van Kuub Makelaars. Maurice is geboren en getogen op Schouwen-Duiveland en contactpersoon. Met zijn jarenlange ervaring, en kennis van het eiland kan hij je goed helpen met de zoektocht naar je droomhuis, of verkoop van je huidige woning. Kuub Makelaars Zierikzee staat als aan- en verkoopmakelaar erg hoog aangeschreven bij Funda.

Lees meer over de voordelen van een aankoopmakelaar

Nieuw te koop

Op zoek naar een huis in Zierikzee?

Zierikzee is een echte authentieke havenstad en kent zo’n 33.700 inwoners. In de monumentenstad ligt de gemiddelde vraagprijs van woningen rond de 335.000,-. Wil je als starter je eerste koopwoning gaan kopen? Ongeveer 1/5e van de woningen bestaat uit starterswoningen, voor gezinswoningen ligt dit aantal nog hoger. De eengezinswoningen komen er het meeste voor, terwijl de gezinssamenstellingen heel erg variëren. Wil je een huis huren in Zierikzee? De stad beschikt over een ruim aanbod aan huurwoningen.

 

Voorzieningen in Zierikzee

De monumentale stad kent een rijke geschiedenis met een historisch centrum binnen de stadsmuren. Zierikzee mag dan misschien niet zo groot zijn als Goes of Middelburg, het kent wel de belangrijkste voorzieningen. Zo is er aanbod uit diverse winkels, kent het een middelbare school en meerdere basisscholen, ruim aanbod aan sportvoorzieningen en is er aan drink- en eetgelegenheden ook voldoende keuze.

Ondanks het feit dat Zierikzee een stad is, straalt het de kalmte van een dorp uit. Je kunt er ook prima recreëren, zo is er een jachthaven wat de drukste passantenhaven van Zeeland is. Verder kunnen wandelaars en fietsers genieten van de natuur in de omgeving. En ligt er ook een uitgestrekt natuurgebied aan de zuidkant van het eiland.

Of je woning in Zierikzee verkopen?

Heb je plannen om te gaan verhuizen, maar wil je eerst je huidige woning verkopen? Gemiddeld duurt dit in Zierikzee maar 31 dagen. Ook voor het verkopen van je woning is Kuub de makelaar met de nodige kennis. Daarnaast staan ook verstand van zaken en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. We zetten alles op alles om jouw woning te verkopen, en dat proces gaat bij ons in 6 stappen. Het is ook nog mogelijk om je woning te laten taxeren.

Ben je zelf benieuwd naar de waarde van je woning? Vraag een gratis, online waardebepaling aan

Hoe kan Maurice jou helpen?

Kuub is de makelaar in Zierikzee voor het kopen en verkopen van je woning. Hoe kunnen we jou helpen? Makelaar Maurice staat voor je klaar. Stap bij ons binnen in het centrum van Zierikzee of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.