Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Benieuwd wat Kuub voor jou als NVM makelaar kan betekenen?

Neem dan contact met ons op

Kuub als NVM makelaar

Kuub Makelaars is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Deze branchevereniging is de grootste in de makelaardij. Bij het aan- of verkopen van een woning wil je er zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt. Wanneer je kiest voor Kuub Makelaars kies je voor een makelaar met deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Waarom kiezen voor een NVM Makelaar?

Bij het kiezen voor een makelaar kies je voor deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Twijfel je of dat je een makelaar zoals Kuub in de arm wilt nemen of een reguliere makelaardij? Met onderstaande punten kan een NVM-makelaar jou van dienst zijn.

Een NVM makelaar:

Kan optreden als verkoop- of aankoopmakelaar
Wordt regelmatig bijgeschoold en beschikt over vele diploma’s en certificaten
Brengt jouw huis bij een grote groep potentiële kopers onder de aandacht
Kan je adviseren over het verduurzamen van je woning
Kent (het aanbod) van de lokale woningmarkt als geen ander!

Kuub houdt toezicht

Wist je dat een makelaar alleen voor de koper óf verkoper van hetzelfde huis mag optreden? NVM ziet hier gelukkig streng op toe. Het is natuurlijk wel mogelijk dat Kuub Makelaars de ene keer optreedt als aankoopmakelaar en de andere keer als verkoopmakelaar bij bepaalde deeldiensten of tijdens het complete aan- of verkoopproces.

Meer weten over Kuub als jouw NVM-makelaar

Onze gecertificeerde makelaars zijn je graag van dienst als aankoop- of verkoopmakelaar. Wil je meer weten over Kuub als NVM-makelaar of ben je geïnteresseerd in het (ver)kopen van (een) woning? Vul dan onderstaand je gegevens in en binnen 1-3 werkdagen nemen we contact met je op!