Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Een huis kopen of verkopen met Kuub, de NVM makelaar in Zeeland

Contact opnemen

Dé makelaar in Zeeland

Op zoek naar een makelaar in Zeeland? Met 3 vestigingen in de provincie is Kuub Makelaars thuis in Zeeland. Je kunt bij ons terecht voor hulp bij het kopen en verkopen van je huis, maar ook voor een waardebepaling en de taxatie. Kuub is de NVM makelaar in Zeeland, met onze kennis en ervaring gaan onze Zeeuwse makelaars voor en met jou aan de slag.

Elk Zeeuws eiland heeft zijn eigen charme. Kuub Makelaars heeft vestigingen in Zierikzee op het eiland Schouwen-Duiveland, in Goes op Zuid-Beveland en in Middelburg op Walcheren. Ons werkgebied beperkt zich al lang niet meer tot de steden op deze eilanden. Wij zijn dé makelaar van Zeeland! Als Zeeuws makelaarskantoor weten wij precies wat de voorzieningen in elke woonkern zijn en hoe de sfeer er is. Deze kennis en ervaring nemen we mee om jouw droomwoning te vinden of je woning zo goed mogelijk te verkopen.

Aankoopmakelaar Zeeland

Wij weten als geen ander dat het heerlijk wonen is in deze provincie. Wat wij belangrijk vinden, is de woonomgeving. Wij zijn thuis in Zeeland en vertellen je er alles over. Je woning en de omgeving moeten natuurlijk wel goed bij je passen!

Wil je samen op zoek naar jouw droomhuis in Zeeland, of heb je al een woning op het oog en ben je  benieuwd hoe je die het beste kunt aankopen? Met aankoopbegeleiding weet je waar je aan toe bent en kun je bovendien flink wat geld besparen! Onze gedreven makelaars helpen jou op een manier die bij jou past. Kuub Makelaars biedt aankoopbegeleiding op 3 niveaus: basishulp, actieve hulp en compleet ontzorgd. Lees de voordelen van een aankoopmakelaar. Gaan we samen op zoek naar jouw droomwoning?

Verkoopmakelaar in Zeeland

Wil je je huidige woning verkopen? Kuub Makelaars kan beginnen met een waardebepaling en taxatie. Wil je alvast een indicatie van de waarde van je woning? Vul dan de gratis online waardebepaling in.

Wil je de volgende stap nemen, dan zijn we je graag van dienst als verkoopmakelaar in Zeeland. Je woning verkopen doen we in 6 duidelijke stappen, van waardebepaling tot afhandeling! Lees alvast onze do’s en don’ts voor het verkopen van je woning!

Vragen voor onze makelaars in Zeeland?

Hoe zit het met de hypotheek? Kan ik ondanks jullie aankoopmakelaar ook zelf de bezichtigingen doen? Het kopen of verkopen van een woning kan nogal wat vragen oproepen. Wil je hulp van een echte Zeeuwse makelaar, maak dan een afspraak of laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.