Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Verkopen op het Grevelingenhout

Wil je een afspraak maken?

Uw huis verkopen op het Grevelingenhout?

Dan is dit een uitstekend moment om de stap te maken om uw woning daadwerkelijk te koop te zetten. Er zijn op dit moment nog maar enkele woningen te koop op het Grevelingenhout en de vraag naar nieuw aanbod is er dan ook zeker.

Zoekt u bij de verkoop van uw woning nog een makelaar met ervaring en hoge betrokkenheid bij het park, bel dan met Kuub Makelaars. Onze makelaar Maurice Geense heeft zelf ook jarenlang op Grevelingenhout gewoond en is spelend lid geweest van de golfbaan. Kuub Makelaars heeft in de afgelopen jaren diverse woningen verkocht, getaxeerd en/of aangekocht op het park. Niet zo gek dat Maurice na al die jaren bijna alle parkregels uit zijn hoofd kent. Daarnaast sponsoren we al jaren achtereen de Bruse golfdagen.

Door de ervaring met het park hebben we laten zien dat we met deze kennis het onderscheid kunnen maken bij de verkoop, aankoop of taxatie van de woningen. Maurice kan u dan ook perfect adviseren en begeleiden bij de verkoop van uw woning.

Maurice Geense
0111-416888 / 06-53482584
zierikzee@kuubmakelaars.nl

Klinkt goed! Hoe beginnen we?

De vervolgstap is simpel. U stuurt ons een berichtje, vraagt een (gratis) waardebepaling aan, of laat hieronder uw telefoonnummer achter. Dan bellen wij u op werkdagen binnen 24 uur terug en maken we een vrijblijvende afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.