Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Een hypotheek in Middelburg afsluiten?

Ik wil een afspraak maken

Hypotheek aanvragen in Middelburg

Met welke factoren dien je rekening te houden bij het aanvragen van een hypotheek? Deze vraag krijgen we vaak. Kennis van hypotheken is een vak apart. Daarom kijken de hypotheekadviseurs van CM Personal Finance Middelburg welke hypotheekvorm het beste bij je past, wat de maximale hypotheek is die je kunt aanvragen én geven jou extra advies bij het afsluiten van een hypotheek in Middelburg bij de hypotheekverstrekker.

Hypotheek in Middelburg

Kuub Makelaars werkt samen met actieve en zeer deskundige hypotheekadviseurs van CM Personal Finance Middelburg, die dagelijks bezig zijn met het samenstellen van de beste hypotheek adviezen. Dit doen zij door de markt continu te analyseren waardoor ze jou een perfect advies kunnen geven over de juiste hypotheek en hypotheekvorm.

Wanneer je concrete plannen gaat maken voor een woning in Middelburg, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je niet te veel betaald of gaat betalen voor jouw (nieuwe) woning en dus hypotheek. Laat daarom de woning die je op het oog hebt taxeren door één van onze makelaars. Tegelijkertijd plan je een adviesgesprek met een hypotheekadviseur van CM Personal Finance in.

Adviesrapport

Tijdens dit gesprek neemt de adviseur belangrijke zaken met je door en is het belangrijk dat je verschillende gegevens aanlevert waarover ze je alles vertellen. Op basis hiervan kan de hypotheekadviseur aan de slag met een berekening en worden vaak bij verschillende hypotheekverstrekkers offertes opgevraagd. De geldigheid van een hypotheekofferte is in de meeste gevallen 14 dagen, binnen dit tijdsbestek moet je de offerte ondertekend teruggestuurd hebben.

In de hypotheekofferte vind je de hypotheeksom terug, het rentepercentage, de hypotheekvorm, de afgesproken looptijd van de hypotheek en de uiteindelijke datum van passeren. Op de datum van passeren, die je in samenspraak met de bank afspreekt, onderteken je de hypotheekakte bij de notaris. De datum van passeren kan variëren tussen twee maanden tot een half jaar of langer, dit hangt ervan af hoe lang dat je nodig hebt om de hypotheek te regelen.

Een hypotheekadviseur in Middelburg

Wanneer jij jouw gegevens bij ons achterlaat, neemt één van de hypotheek specialisten contact met jou op. Op basis van het advies van onze specialisten kom je te weten waar je op moet letten en welke hypotheek je nodig hebt om vervolgens een hypotheekverstrekker te kiezen.

Wil je duidelijkheid en zichtbaarheid over jouw mogelijkheden met betrekking tot de woningmarkt? Dan is het slim om hypotheekadvies in te winnen bij één van onze hypotheek specialisten. Bij Kuub Makelaars werken we samen met CM Personal Finance Middelburg. Zij zullen jou op een volledig objectieve manier adviseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een hypotheek aanvragen in Middelburg?

Stuur een berichtje of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je op werkdagen binnen 24 uur terug en maken we een vrijblijvende afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.