Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Een hypotheek in Zeeland nodig? Neem contact op!

Ik wil een afspraak maken

Hypotheek in Zeeland

Wanneer je een hypotheek wilt aanvragen zijn er genoeg factoren waar je rekening mee dient te houden. Welke hypotheekvorm past het beste bij mij? Wat is de maximale hypotheek die ik aan kan vragen? En aan welke andere voorwaarden moet ik voldoen om een hypotheek af te sluiten bij de hypotheekverstrekker?

Kuub Makelaars werkt samen met hypotheekadviseurs in Zeeland waaronder Goes, Zierikzee en Middelburg die dagelijks bezig zijn met het samenstellen van de beste hypotheek adviezen. Dit doen zij door continu aanbiedingen te analyseren waardoor zij jou objectief kunnen adviseren. Op basis van dit advies kun je de hypotheek kiezen die het beste bij je past en naar een hypotheekverstrekker gaan.

Hypotheekadvies voor starters

Logischerwijs hebben veel starters weinig ervaring op de woningmarkt. Daarom is hypotheekadvies een uitkomst voor starters. Zo kom je precies te weten met welke factoren je rekening dient te houden. De hypotheekadviseur zal je adviseren welke hypotheekvorm je het beste kunt afsluiten, of je in aanmerking komt voor een NHG-hypotheek, en hij gaat jouw maandlasten in kaart brengen. Zo heb je een duidelijk overzicht wat je als starter te wachten staat voor en na het afsluiten van een hypotheek.

Hypotheekadvies voor verhuizers

Toch is hypotheekadvies niet alleen relevant voor starters. Wat is het effect op je financiële situatie als je gaat verhuizen, en kun je de hypotheek mee verhuizen of niet? En wat is het effect op de rente, of wat gaat er met je hypotheekvorm gebeuren? Door hierover met een hypotheekadviseur in gesprek te gaan krijg je een duidelijk beeld van de veranderingen en mogelijkheden, om vervolgens te toetsen of deze binnen jouw mogelijkheden passen. Dit zorgt ervoor dat je in de toekomst niet voor verassingen komt te staan.

Hypotheekadvies voor ondernemers

Als ondernemer is het lastiger om een hypotheek aan te vragen, dan wanneer je in loondienst bent. Een flexibel inkomen brengt nu eenmaal risico’s met zich mee. Hierdoor let de hypotheekverstrekker op een extra aantal punten. Dit gaat voornamelijk over de branche waarin je actief bent, het toekomstbeeld van je onderneming en is het aantal jaren dat je onderneming bestaat bepalend. De verstrekker maakt de afweging hoe groot het risico is om een hypotheek te verstrekken. Door een hypotheekadviseur in de arm te nemen, weet je als ondernemer precies naar welke (extra) factoren de verstrekker kijkt.

Hypotheekadvies in Zeeland

Wil je duidelijkheid en zichtbaarheid over jouw mogelijkheden met betrekking tot de woningmarkt? Dan is het slim om hypotheekadvies in te winnen bij een hypotheekadviseur. Bij Kuub Makelaars werken we samen met hypotheekadviseurs in Zeeland die jou op een volledig objectieve manier adviseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Behoefte aan hypotheekadvies in Zeeland?

Stuur een berichtje of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je op werkdagen binnen 24 uur terug en maken we een vrijblijvende afspraak.