Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

De woning van je dromen op het oog? Dan is het tijd voor hypotheekadvies!

Ik wil een afspraak maken

Waar ga je beginnen?

Je hebt een hypotheek nodig, maar waar begin je? Hypotheken is écht een vak apart. Daarom werken we bij Kuub Makelaars nauw samen met actieve en zeer deskundige hypotheekadviseurs. Een huis kopen doe je niet iedere dag, ga daarom ook niet over één nacht ijs als het de financiering betreft.

Veelgestelde vragen hypotheekadviesVeelgestelde vragen hypotheekadvies

Hoe moet ik weten wat de juiste keuze is?

Door samen te werken met lokale adviseurs volgen onze makelaars de hypotheekmarkt op de voet. Een hypotheekadviseur is dagelijks bezig om de beste hypotheek samen te kunnen stellen. Door continu alle actuele aanbiedingen te analyseren kunnen zij je volledig en objectief adviseren. Op basis van je mogelijkheden en wensen selecteer je samen de hypotheek die het beste bij je past.

Een nieuwe woning op het oog? Ga voor hypotheekadvies!

En wil je concrete plannen maken om de woning die je hebt gezien te gaan kopen? Of wil je zeker weten dat je niet teveel betaalt of gaat betalen voor jouw (nieuwe) hypotheek? Laat je gegevens bij ons achter en één van onze hypotheek specialisten neemt contact met je op.

Lees in deze blog waarom je geld zou willen uitgeven aan een aankoopmakelaar!

Behoefte aan hypotheekadvies?

Stuur een berichtje of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je op werkdagen binnen 24 uur terug en maken we een vrijblijvende afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.