Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Een woning kopen of verkopen in Klusdurp?

Vraag een waardebepaling aan

Voel jij je (ook) zo thuis in Klusdurp?

Als inwoner van Kloetinge weet je als geen ander hoe fijn het is om hier te wonen, toch? Als échte Kloetingse makelaar weet ik daar alles van, hier wil je toch nooit meer weg? Nee! Maar dat wil niet zeggen dat je altijd onder dezelfde pannen wilt blijven zitten…

Verhuizen binnen Kloetinge?

Voel jij je thuis in Kloetinge, maar ben je wel op zoek naar een andere woning? Dan kan ik je helpen bij de zoektocht naar én de aankoop van je nieuwe woning. Hiervoor hebben we verschillende pakketten. Basishulp, actieve hulp of compleet ontzorgd. Je leest er alles over op de pagina: aankoopbegeleiding.

4% besparen op je aankoop?

Wanneer jij ervoor kiest om mij als aankoopmakelaar in te schakelen is een bijkomend voordeel dat we gegarandeerd geld gaan besparen! Dat heb ik niet zelf verzonnen natuurlijk. Onderzoek wijst namelijk uit dat kopers die voor aankoopbegeleiding kiezen, gemiddeld 4% goedkoper uit zijn dan wanneer zij zelf onderhandelen.

Ben jij voornemens om te gaan verhuizen binnen Klusdurp? Maak dan een afspraak of stuur een bericht.

Wil je toch weg uit Kloetinge?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je toch besluit om je woning in Kloetinge te willen verkopen en te verhuizen, weg uit Kloetinge. Ook dan kan ik je uitstekend van dienst zijn. Of het nu gaat om een waardebepaling, taxatie of de daadwerkelijk verkoop van je woning in Kloetinge, neem gewoon eens contact op voor meer informatie.

 

Heb je nog vragen?

Wil je een woning in of rondom Kloetinge kopen of verkopen? Dan kies je toch voor een échte Kloetingse makelaar? Stuur een berichtje of laat hieronder je nummer achter, dan neem ik op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!