Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Op zoek naar een koophuis in Kortgene?

Laten we kijken wat je wensen zijn

Koophuis Kortgene

Het zoeken van een geschikte -laat staan perfecte- koophuis in Kortgene is een lastige opdracht. Onze gecertificeerde makelaars maken de zoektocht naar een koopwoning net iets makkelijker. Door het gehele traject betrokkenen te zijn, naar jouw wensen te luisteren en je te voorzien van advies. Naast aankoopbegeleiding kun je bij onze makelaars terecht voor de begeleiding bij het verkopen van je koopwoning, taxatie en hypotheekadvies.

Aankoopbegeleiding

Als aankoopmakelaar in Kortgene weten onze makelaars je alles te vertellen over het huidige aanbod aan koopwoningen. Wil jij samen met onze makelaars op zoek naar een geschikte woning? Met aankoopbegeleiding helpen onze makelaars jou met de zoektocht op de manier die het beste bij jou past. Kies je ervoor om compleet ontzorgd te worden? Of ga je liever met basishulp zelf op zoek naar een koophuis en laat je je alleen adviseren?

Taxatie

Heb je een koophuis in Kortgene op het oog, maar wil je zelf eerst weten hoeveel het huis waard is óf moet je een taxatie uit laten voeren voor het verkrijgen van een hypotheek? Onze makelaars zijn gecertificeerd NRVT-taxateurs en stellen graag een taxatierapport voor je op dat voldoet aan de richtlijnen van het NRVT.

Koophuis Kortgene

Ben je op zoek naar een koophuis in Kortgene? Onze makelaars staan je graag bij gedurende dit hele proces, of een gedeelte ervan. Daarbij staan jouw persoonlijke wensen vanzelfsprekend centraal. Laat het ons via onderstaand formulier weten, dan neemt één van onze medewerkers contact met je op.

Een geschikt huis vinden in Kortgene?

Neem vrijblijvend contact op óf plan een afspraak in met één van onze makelaars om je wensen te bespreken!

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.