Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Op zoek naar een koopwoning in Wolphaartsdijk?

Laten we kijken wat je wensen zijn

Koopwoning Wolphaartsdijk

Het zoeken van een geschikte -laat staan perfecte- koopwoning in Wolphaartsdijk is een lastige opdracht. Onze gecertificeerde makelaars maken de zoektocht naar een koopwoning net iets makkelijker. Door het gehele traject betrokkenen te zijn, naar jouw wensen te luisteren en je te voorzien van advies. Naast aankoopbegeleiding kun je bij onze makelaars terecht voor de begeleiding bij het verkopen van je koopwoning, taxatie en hypotheekadvies.

Aankoopbegeleiding

Als aankoopmakelaar in Wolphaartsdijk weten onze makelaars je alles te vertellen over het huidige aanbod aan koopwoningen. Wil jij samen met onze makelaars op zoek naar een geschikte woning? Met aankoopbegeleiding helpen onze makelaars jou met de zoektocht op de manier die het beste bij jou past. Kies je ervoor om compleet ontzorgd te worden? Of ga je liever met basishulp zelf op zoek naar een koopwoning en laat je je alleen adviseren?

Taxatie

Heb je een koopwoning in Wolphaartsdijk op het oog, maar wil je zelf eerst weten hoeveel het huis waard is óf moet je een taxatie uit laten voeren voor het verkrijgen van een hypotheek? Onze makelaars zijn gecertificeerd NRVT-taxateurs en stellen graag een taxatierapport voor je op dat voldoet aan de richtlijnen van het NRVT.

Koopwoning Wolphaartsdijk

Ben je op zoek naar een koopwoning in Wolphaartsdijk? Onze makelaars staan je graag bij gedurende dit hele proces, of een gedeelte ervan. Daarbij staan jouw persoonlijke wensen vanzelfsprekend centraal. Laat het ons via onderstaand formulier weten, dan neemt één van onze medewerkers contact met je op.

Een geschikte woning vinden in Wolphaartsdijk?

Neem vrijblijvend contact op óf plan een afspraak in met één van onze makelaars om je wensen te bespreken!

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.