Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Op zoek naar een ervaren makelaar in Aagtekerke?

Vraag het één van onze makelaars!

Jouw makelaar in Aagtekerke

Aagtekerke, in de volksmond ook wel beter bekend als ‘Aegte’ ligt op Walcheren nabij Domburg en Oostkapelle in de gemeente Veere. Het dorp wat zo’n 1,200 inwoners telt staat bekend om de rust, terwijl het toch vlakbij de kust is gelegen. Bovendien ben je binnen een kwartier met de auto in het centrum van Middelburg. De makelaars Kuub Makelaars Middelburg zijn bekend en regelmatig te vinden in Aagtekerke. Daarom helpen zij je graag bij het aan- of verkopen van je woning. Wat kunnen we voor jou betekenen in Aagtekerke?

Aankoopmakelaar in Aagtekerke

Wij weten als geen ander dat je heerlijk kunt wonen in Zeeland en begrijpen waarom je op zoek bent naar een woning in Aagtekerke. Omdat onze makelaars thuis zijn in Zeeland vertellen zij jou alles over de mogelijkheden in Aagtekerke en in de omgeving. Je woning en de omgeving moeten natuurlijk wel goed bij je passen.

Wil jij samen met onze makelaars op zoek naar jouw droomhuis in Aagtekerke, of heb je al een woning op het oog en ben je benieuwd hoe je die het beste kunt aankopen? Met aankoopbegeleiding weet je waar je aan toe bent! Onze gedreven makelaars helpen jou graag met het aankopen van een nieuwe woning.

Verkoopmakelaar Aagtekerke

Wil je je huidige woning in Aagtekerke verkopen? Onze makelaars kunnen een waardebepaling en taxatie voor je uitvoeren. Zo heb je een goede indicatie van de waarde van je woning. Wil je alvast een indicatie van je woning? Vul dan de gratis online waardebepaling in.

Wil je de volgende stap nemen, dan zijn we je graag van dienst als verkoopmakelaar in Aagtekerke. Je woning verkopen doen we in 6 duidelijke stappen, van waardebepaling tot afhandeling. Onze makelaars staan je gedurende dit gehele proces bij en voorzien je graag van advies en hulp. Lees hier alvast onze do’s en dont’s voor het verkopen van je woning.

Een woning kopen in Aagtekerke?

Kuub is de makelaar in Aagtekerke voor het aan- of verkopen van een woning. Hoe kunnen we jou helpen? Onze makelaars staan voor je klaar. Stap bij ons binnen in één van onze vestigingen of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.