Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Je huis kopen of verkopen met een makelaar in Domburg?

Laten we kennismaken

Wonen in een stad met voldoende voorzieningen én wat op loopafstand van het strand ligt? Dan zit je goed in Domburg. In een van de oudste kustplaatsen van Zeeland is genoeg te doen, zowel in het centrum als op het strand. Ben je op zoek naar een aan- of verkoopmakelaar in Domburg? Dan ben je bij Kuub Makelaars aan het juiste adres.

Op zoek naar een huis in Domburg?

De bekende badplaats, gelegen in de gemeente Veere, kent zo’n 1400 inwoners. De hoofdstad van de gemeente Veere beschikt over zo’n 981 woningen, daarvan bestaat 70% uit koophuizen. Het andere gedeelte bestaat voornamelijk uit huurhuizen. Denk hierbij aan vakantiehuizen die op een steenworp afstand van het strand liggen. Driekwart van de huizen in Domburg bestaat uit eengezinswoningen.

Voorzieningen in Domburg

In Domburg is er voor iedereen wat te doen. Zo bestaat het centrum uit een aantal leuke winkelstraten met voldoende eet- en drinkgelegenheden. Of dat je komt om te shoppen, of om op het terras te zitten, in het centrum van Domburg zijn er genoeg mogelijkheden. Het duingebied kent ook genoeg bezienswaardigheden. Door het volgen van de Mondriaan Route kom je langs veel historische gebouwen en plekken. Zo kom je erachter waarom de schilder vroeger zelf naar Domburg kwam.

Iets buiten het dorp ligt het natuurgebied de Mantelinge. Van Domburg tot Oostkapelle zijn hier verschillende wandelpaden aangelegd waar dat je kunt genieten van de natuur aan de rand van de duinen. Verder telt Domburg veel hotels, diverse vakantieparken en een zwembad.

Door de ligging aan het strand zijn er ook voldoende sportvoorzieningen aanwezig. Zo kun je op het water diverse watersporten uitoefenen. Ook beschikt Domburg over een golfbaan. Deze golfbaan telt 9-holes en wordt genoemd als een van de mooiste banen van ons land. Tijdens het spelen heb je een prachtig uitzicht over Walcheren en de Noordzee. Verder kent de stad een voetbalclub; VV Domburg, en is er een pump-track aangelegd. Dit is een soort combinatie tussen een BMX-baan en een skatepark.

Of je woning in Domburg verkopen?

Heb je plannen om te gaan verhuizen maar wil je eerst je huidige woning in Domburg verkopen? Ook voor het verkopen van je woning is Kuub de makelaar met de nodige kennis. We zetten alles op alles om jouw woning te verkopen middels een persoonlijke aanpak. Dit proces gaat bij ons in 6 stappen. Ook is het mogelijk om je woning in Domburg te laten taxeren.

Ben je benieuwd naar de waarde van je woning? Vraag een gratis, online waardebepaling aan.

Hoe kan Frédérique jou helpen?

Kuub is de makelaar in Domburg voor het kopen en verkopen van je woning. Hoe kunnen we jou helpen? Makelaar Frédérique staat voor je klaar. Stap bij ons binnen in het centrum van Middelburg of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Laat ons helpen!