Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888

Op zoek naar een ervaren makelaar in Driewegen?

Neem dan contact met onze makelaars op!

Jouw makelaar in Driewegen

Op het zuidelijke deel van Zuid-Beveland ligt het dorp Driewegen. Bij het ontstaan in de 14e eeuw bestond het uit een driesprong van wegen, hier heeft het de naam dus aan te danken. Het dorp in de gemeente Borssele ligt op 20 minuten rijden van Goes. De makelaars van Kuub Makelaars Goes zijn bekend en regelmatig te vinden in Driewegen. Daarom helpen zij je graag bij het aan- of verkopen van je woning. Wat kunnen we voor jou betekenen in Driewegen?

Aankoopmakelaar Driewegen

Wij weten als geen ander dat je heerlijk kunt wonen in Zeeland en begrijpen waarom je op zoek bent naar een woning in Driewegen. Omdat onze makelaars thuis zijn in Zeeland vertellen zij jou alles over de mogelijkheden in Driewegen en in de omgeving. Je woning en de omgeving moeten natuurlijk wel goed bij je passen.

Wil jij samen met onze makelaars op zoek naar jouw droomhuis in Driewegen, of heb je al een woning op het oog en ben je benieuwd hoe je die het beste kunt aankopen? Met aankoopbegeleiding weet je waar je aan toe bent! Onze gedreven makelaars helpen jou graag met het aankopen van een nieuwe woning.

Verkoopmakelaar Driewegen

Wil je je huidige woning in Driewegen verkopen? Onze makelaars kunnen een waardebepaling en taxatie voor je uitvoeren. Zo heb je een goede indicatie van de waarde van je woning. Wil je alvast een indicatie van je woning? Vul dan de gratis online waardebepaling in.

Wil je de volgende stap nemen, dan zijn we je graag van dienst als verkoopmakelaar in Driewegen. Je woning verkopen doen we in 6 duidelijke stappen, van waardebepaling tot afhandeling. Onze makelaars staan je gedurende dit gehele proces bij en voorzien je graag van advies en hulp. Lees hier alvast onze do’s en dont’s voor het verkopen van je woning.

Een woning kopen in Driewegen

Kuub is de makelaar in Driewegen voor het aan- of verkopen van een woning. Hoe kunnen we jou helpen? Onze makelaars staan voor je klaar. Stap bij ons binnen in één van onze vestigingen of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.