Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Je huis kopen of verkopen met een makelaar in Kamperland

Laten we een afspraak maken

Jouw makelaar in Kamperland

Op 5 minuten van de Oosterscheldekering ligt Kamperland. Dit voormalige landbouwdorp is in de afgelopen tientallen jaren uitgegroeid tot een toeristisch dorp. Door de ligging aan het Veerse Meer is Kamperland een gastvrij dorp wat is ingesteld op het toerisme. Ben je op zoek naar een huis in Kamperland of wil je juist je huis in Kamperland verkopen? Kuub Makelaars is de aan- en verkoopmakelaar voor jou in Kamperland.

Op zoek naar een huis in Kamperland

Het dorp wat op Noord-Beveland tegenover Veere ligt kent meer dan 2000 inwoners. In Kamperland, waar 71% van alle huizen bestaat uit koophuizen, is het merendeel van de huizen gebouwd voor het jaar 2000. Het grootste deel van de woningen bestaat voor 90% uit eengezinswoningen, het overige deel betreft meergezinswoningen.

Voorzieningen in Kamperland

Met de ligging aan het Veerse Meer is er in en rondom Kamperland genoeg te doen, voor de inwoners en mensen die verblijven op de campings en strandparken in de buurt. Zo beschikt Kamperland over een moderne jachthaven wat beschikt over 140 ligplaatsen. Daarnaast zijn er diverse winkels, eet- en drinkgelegenheden en kent het dorp zelfs een bierbrouwerij.

Op loopafstand ligt de Oosterscheldekering waar dat je naar Neeltje Jans kunt gaan. Hier kun je alles leren over de Watersnoodramp en de Deltawerken. Een evenement wat jaarlijks terugkeert is de zomermarkt, wanneer oude ambachtelijke beroepen in Zeeuwse klederdracht worden uitgeoefend.

Veel watersporters trekken iedere zomer naar Kamperland om het Veerse Meer op te gaan. Kamperland beschikt dan ook over zowel een watersportvereniging als een waterscoutclub. Wanneer je liever op het vaste land sport kun je ‘crossfitten’, tennissen bij sv Kamperland of voetballen bij v.v. de Bevelanders.

Of je woning in Kamperland verkopen?

Heb je plannen om te gaan verhuizen maar wil je eerst je huidige woning in Kamperland verkopen? Ook voor het verkopen van je woning is Kuub de makelaar met de nodige kennis. Daarnaast staan ook verstand van zaken en een persoonlijke aanpak bij ons hoog in het vaandel. We zetten alles op alles om jouw woning te verkopen. Dit proces gaat bij ons in 6 stappen. Het is ook nog mogelijk om je woning in Kamperland te laten taxeren.

Ben je zelf benieuwd naar de waarde van jouw woning? Vraag een gratis, online waardebepaling aan.

Hoe kan Collin jou helpen?

Kuub is de makelaar in Kamperland voor het kopen en verkopen van je woning. Hoe kunnen we jou helpen? Makelaar Collin staat voor je klaar. Stap bij ons binnen in het centrum van Goes of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.