Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Je huis kopen of verkopen met een makelaar in Kortgene

Laten we kennismaken

Op Noord-Beveland ligt Kortgene. Door de gunstige ligging aan het water nam begin 20e eeuw de handel en het verkeer toe. Kortgene werd groter en het kreeg uiteindelijk stadsrechten. De stad is nog steeds een populaire bestemming, maar nu voor huizenbezitters. De afgelopen jaren zijn er steeds meer nieuwbouwhuizen bijgekomen in Kortgene. Ben je op zoek naar een aan- of verkoopmakelaar in Kortgene? Dan ben je bij Kuub Makelaars aan het juiste adres!

Op zoek naar een huis in Kortgene?

Kortgene is een stad met een rijke historie. In de stad, gelegen aan het Veerse Meer, wonen zo’n 1.800 inwoners. De stad kent zo’n 750 woningen, waarvan 72% een koophuis is. De meeste huizen werden voor de jaarwisseling gebouwd. Maar ook de nieuwbouwwoningen nemen toe. Hier is het project ‘de Kroon op Kortgene’ een voorbeeld van. Hier worden verschillende typen huizen (2 onder 1 kap, eengezinswoningen, bungalows en appartementen) gebouwd in Kortgene.

Wil je meer informatie over (nieuwbouw)huizen in Kortgene? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voorzieningen in Kortgene

Door de ligging aan het Veerse Meer is Kortgene bij watersporters erg populair. Kortgene beschikt namelijk ook over een jachthaven; Delta Marina. Met 700 ligplaatsen kent deze jachthaven veel mogelijkheden. Hier kunnen watersporters genieten van het ruime aanbod aan (watersport)mogelijkheden wat Kortgene te bieden heeft.

Zo zijn er voor kinderen speeltoestellen, is er een kinderboerderij én is er in de nabije omgeving nog genoeg te beleven. Daarnaast is het mogelijk om een (zeil)jacht te huren, te kopen of om andere watersportartikelen te kopen in de watersportwinkel.

Ook het centrum is een toeristische trekpleister. Hier vind je veel winkels en horecagelegenheden. De kerktoren van Kortgene ‘Suzanne’ valt goed op het in centrum, dit is namelijk het oudste monument van Noord-Beveland. Het stamt namelijk uit de vijftiende eeuw.

Of je woning in Kortgene verkopen?

Heb je plannen om te gaan verhuizen maar wil je eerst je huidige woning in Kortgene verkopen? Ook voor het verkopen van je woning is Kuub de makelaar met de nodige kennis. Daarnaast staan ook verstand van zaken en een persoonlijke aanpak bij ons hoog in het vaandel. We zetten alles op alles om jouw woning te verkopen. Dit proces gaat bij ons in 6 stappen. Het is ook nog mogelijk om je woning in Kortgene te laten taxeren.

Ben je zelf benieuwd naar de waarde van je woning? Vraag een gratis, online waardebepaling aan.

Hoe kan Collin jou helpen?

Kuub is de makelaar in Kortgene voor het kopen en verkopen van je woning. Hoe kunnen we jou helpen? Makelaar Maurice staat voor je klaar. Stap bij ons binnen in het centrum van Zierikzee of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.