Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Je huis kopen of verkopen met een makelaar in Kruiningen

Laten we kennismaken

Jouw makelaar in Kruiningen

In de gemeente Reimerswaal is Kruiningen het dorp met de meeste inwoners. De voormalig zelfstandige gemeente ligt op Zuid-Beveland, op zo’n 20 minuten rijden van Goes. Ben je op zoek naar een makelaar in Kruiningen? Dan ben je bij Joyce en Collin van Kuub Makelaars Goes aan het juiste adres. Zij helpen je graag bij het vinden van je droomhuis óf het verkopen van jouw woning.

Op zoek naar een woning in Kruiningen?

De afgelopen jaren zijn er veel nieuwbouwhuizen bijgekomen in Kruiningen. Hier zijn de kavels aan de Veerhaven een voorbeeld van. Aan nieuwbouwhuizen dus zeker geen gebrek in het dorp wat rond de 4500 inwoners telt. Liefst 22% van de huizen werd na het jaar 2000 gebouwd. Een overgroot deel (85%) van de huizen betreft eengezinswoningen, 67% bestaat uit koophuizen.

De voorzieningen

Het dorp aan de Westerschelde, wat in 1953 zwaar getroffen werd door de watersnoodramp, beschikt over voldoende voorzieningen. Het is goed bereikbaar door de snelle aansluiting aan de A58, ook beschikt het dorp over een NS-station: Kruiningen-Yerseke. Dit spoorwegstation ligt op de ‘Zeeuwse Lijn’ Roosendaal-Vlissingen.

Het centrum kent meerdere bezienswaardigheden. Zo ligt in het centrum de protestantse Johanneskerk, welke dateert uit 1203. Aan de sluisweg ligt de Oude Molen, deze korenmolen stamt uit het jaar 1801 en is nog steeds in gebruik.

Verder kent Kruiningen genoeg winkels waar je allerlei producten kunt kopen. Zo zijn er meerdere supermarkten en verkopen ondernemers lokale streekproducten. Denk hierbij aan fruit, zeegroenten en nog veel meer.

Je woning in Kruiningen verkopen

Heb je plannen om jouw woning te verkopen? Wij zijn jouw makelaar in Kruiningen! Onze aan- en verkoopmakelaars Joyce en Colin hebben de nodige kennis met betrekking tot het verkopen van je huis. Ze hebben verstand van zaken en persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel. We zetten alles op alles om jouw woning te verkopen. Dit proces gaat in 6 stappen. Het is ook nog mogelijk om je woning te laten taxeren.

Ben je zelf benieuwd naar de waarde van je woning? Vraag een gratis, online waardebepaling aan.

Wij zijn jouw makelaar in Kruiningen

Kuub is de makelaar in Kruiningen voor het kopen en verkopen van je woning. Hoe kunnen we jou helpen? Makelaar Collin staat voor je klaar. Stap bij ons binnen in het centrum van Goes of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.