Kuub Makelaars
Kantoor Goes0113-227788
Kantoor Middelburg0118-234455
Kantoor Zierikzee0111-416888
Kantoor Axel0115-553010

Op zoek naar een makelaar in Oostkapelle?

Laten we een afspraak maken!

Makelaar Oostkapelle

Tussen 2 natuurgebieden aan de Walcherse kust ligt Oostkapelle. Deze voormalige gemeente heeft zijn naam te denken aan de kapel wat in het centrum moet hebben gestaan. Dit voormalige agrarische dorp is in de naoorlogse jaren een populaire badplaats geworden. Ben je op zoek naar een woning in Oostkapelle, óf wil je je huis verkopen? Kuub Makelaars is dé aan- en verkoopmakelaar voor jou in Oostkapelle.

Op zoek naar een huis in Oostkapelle?

Oostkapelle, in de volksmond ook wel Oôskappel genoemd, heeft ongeveer zo’n 1400 inwoners. Het dorp kent ongeveer evenveel woningen, waarvan 77% koophuizen zijn. 21% van alle huizen betreft huurwoningen, en 71% van de huizen is daadwerkelijk ‘bewoond’. De meeste huizen werden voor de eeuwwisseling gebouwd, op 14% na. Ook bestaat 14% van de woningen uit meergezinswoningen, 86% van de huizen betreft dus eengezinswoningen.

Voorzieningen in Oostkapelle

Vanwege de ligging is er in én rondom Oostkapelle genoeg te beleven. Zo ligt het dorp aan de natuurgebieden Oranjezon en de Manteling. Natuurgebieden met tientallen kilometers aan wandelpaden, vlakbij het strand. Middenin natuurgebied ‘de Manteling’ ligt het kasteel Westhove. In dit kasteel uit de 12e eeuw zit een hotel met een restaurant. In het centrum van Oostkapelle bevinden zich genoeg eet- en drinkgelegenheden, en ook aan het strand is voldoende keuze uit meerdere strandpaviljoens.

De straat wat Oostkapelle en Domburg met elkaar verbindt, is de belangrijkste van het dorp. Hier vind je namelijk een supermarkt, snackbar, cafés, bakkerij, hotels en meerdere restaurants. Ook is vanuit het centrum het strand op een paar minuten goed aan te lopen.

Naast dat je op het strand én op het water voldoende watersporten kunt uitoefenen beschikt Oostkapelle ook over een aantal sportverenigingen. Turnen kan bij DOK Oostkapelle, voor voetbal moet je bij de plaatselijke VV zijn, er is een tennisclub en een zwembad.

Of je woning in Oostkapelle verkopen?

Heb je plannen om te gaan verhuizen maar wil je eerst je huidige woning in Oostkapelle verkopen? Ook voor het verkopen van jouw woning is Kuub de makelaar met de nodige kennis én ervaring. We hebben verstand van zaken en een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. In 6 stappen zetten we alles op alles om jouw woning te verkopen, dit proces pakken wij altijd op dezelfde manier aan. Het is ook nog mogelijk om je woning in Oostkapelle te laten taxeren.

Ben je zelf benieuwd naar de waarde van je woning? Vraag een gratis, online waardebepaling aan.

Hoe kan Frédérique jou helpen?

Kuub is de makelaar in Oostkapelle voor het kopen en verkopen van je woning. Hoe kunnen we jou helpen? Makelaar Frédérique staat voor je klaar. Stap bij ons binnen in het centrum van Middelburg of laat je telefoonnummer achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.